­ ­ ­ ­

O Nama

Broj velikih jahti u izgradnji više se nego utrostručio tokom prethodnih deset godina. Mali broj marina u svijetu ima mogućnost da smjesti luksuzne jahte, a da ne govorimo o nabavkama  i o pružanju usluga posadi na obali, da bi se upotpunili visoko-standardni sadržaji na polivilima. Marina Porto Montenegro za cilj ima da ovu situaciju poboljša time što će postati najsvestraniji crnogorski prostor za ovu potrebu i matična luka za jahte svih veličina.

Nastala iz vizije svog glavnog investitora,  biznismena Peter-a Mank-a, Marina Porto Montenegro koristi postojeću infrastrukturu bivše jugoslovenske mornaričke baze,  na kjoj je izgrađena. Trenutno u ponudi ima 450 vezova za jahte dužine od 12 do 180 metara. Planira se da  do završetka njene izgradnje punuda obuhvati 850 vezova, od kojih 250 isključivo za luksuzne jahte – što će biti najveća ponuda u Evropi.

Upotpunjena sa pet privatnih stambenih objekata koji ukupno imaju 228 stanova, koji su svi prodati, objektom Regent hotela u kategoriji sa pet zvjezdica, prodavnicama, restoranima i objektima za odmor, Marina Porto Montenegro tokom cijele godine privalči entuzijastične me]unarodne posjetioce. 

PM Marina Video Cover

PM at the Monaco Yacht Show


After 3 years absence, the Porto Montenegro team is excited to showcase their Platinum Award winning marina at the Monaco Yacht Show in the iconic Port Hercules from 27th September to 30th September 2017.