­ ­ ­ ­

O Nama

Broj velikih jahti u izgradnji više se nego utrostručio tokom prethodnih deset godina. Mali broj marina u svijetu ima mogućnost da smjesti luksuzne jahte, a da ne govorimo o nabavkama  i o pružanju usluga posadi na obali, da bi se upotpunili visoko-standardni sadržaji na polivilima. Marina Porto Montenegro za cilj ima da ovu situaciju poboljša time što će postati najsvestraniji crnogorski prostor za ovu potrebu i matična luka za jahte svih veličina.

Nastala iz vizije svog glavnog investitora,  biznismena Peter-a Mank-a, Marina Porto Montenegro koristi postojeću infrastrukturu bivše jugoslovenske mornaričke baze,  na kjoj je izgrađena. Trenutno u ponudi ima 450 vezova za jahte dužine od 12 do 180 metara. Planira se da  do završetka njene izgradnje punuda obuhvati 850 vezova, od kojih 250 isključivo za luksuzne jahte – što će biti najveća ponuda u Evropi.

Upotpunjena sa pet privatnih stambenih objekata koji ukupno imaju 228 stanova, koji su svi prodati, objektom Regent hotela u kategoriji sa pet zvjezdica, prodavnicama, restoranima i objektima za odmor, Marina Porto Montenegro tokom cijele godine privalči entuzijastične me]unarodne posjetioce. 

PM Marina Video Cover

The MYBA Show Sparks The Interest


The second edition of the MYBA Pop-Up Superyacht Show is fast approaching and anticipation is growing, as is the list of participants. The owners and captains of some of the most luxurious superyachts in the broader Mediterranean region have confirmed their attendance ensuring that, from the 2nd to the 4th of September, the Porto Montenegro Marina will be the centre of attraction for the global yachting industry.