­ ­ ­ ­

O Nama

Broj velikih jahti u izgradnji više se nego utrostručio tokom prethodnih deset godina. Mali broj marina u svijetu ima mogućnost da smjesti luksuzne jahte, a da ne govorimo o nabavkama  i o pružanju usluga posadi na obali, da bi se upotpunili visoko-standardni sadržaji na polivilima. Marina Porto Montenegro za cilj ima da ovu situaciju poboljša time što će postati najsvestraniji crnogorski prostor za ovu potrebu i matična luka za jahte svih veličina.

Nastala iz vizije svog glavnog investitora,  biznismena Peter-a Mank-a, Marina Porto Montenegro koristi postojeću infrastrukturu bivše jugoslovenske mornaričke baze,  na kjoj je izgrađena. Trenutno u ponudi ima 450 vezova za jahte dužine od 12 do 180 metara. Planira se da  do završetka njene izgradnje punuda obuhvati 850 vezova, od kojih 250 isključivo za luksuzne jahte – što će biti najveća ponuda u Evropi.

Upotpunjena sa pet privatnih stambenih objekata koji ukupno imaju 228 stanova, koji su svi prodati, objektom Regent hotela u kategoriji sa pet zvjezdica, prodavnicama, restoranima i objektima za odmor, Marina Porto Montenegro tokom cijele godine privalči entuzijastične me]unarodne posjetioce. 

PM Marina Video Cover

Wine & Dine Package


Regent Porto Montenegro has partnered exclusively with Montenegrin vineyards to create an unforgettable experience for food and wine lovers. Working with Castel Savina and Plantaze Winery Estates, this four day and three night experience will educate guests on Montenegrin and regional wine varieties and will introduce them to local selections.