­ ­ ­ ­

Top Menadzment

David Margason, Generalni direktor

Margason ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro. Njegovo dosadašnje iskustvo uključuje i lidersko vođenje Majid Al Futtaim grupe, kao i vođenje investicionih projekata na Srednjem Istoku i tržištu Sjeverne Afrike, vođenje Middle Eastern Family Office-a i direktorsku poziciju za Lendlease korporaciju u Velikoj Britaniji.

TONY BROWNE, Direktor marine

Tony je bivši kapetan jedne luksuzne jahte, sa desetogodišnjim iskustvom u plovidbi morima, koji je dva puta oplovio zemljinu kuglu i proveo preko 80.000 nautičkih milja u bezbijednoj plovidbi do luka širom svijeta, i koji je tokom tog iskustva razvio svoje interesovanje za marine.

TONY SCHOLES, Direktor projektovanja i izgradnje

Odgovoran za sve aspekte fizičke izrade  projekta, Toni ima preko 30 godina iskustva koje je stekao širom Evrope, Srednjeg Istoka i Amerike. Prethodno je radi kao direktor u Bovis Lend Lease i Qatari Diar.

R. CRAIG CHIDDENTION, Direktor računovodstva, finansija i administracije

Crag je kanadski ovlašćeni računovođa koji je, prije nego što se pridružio ovoj kompaniji 2009. godine,  bio glavni finansijski službenik jedne od vodećih razvojnih grupa u Hrvatskoj. Prethodno je 15 godina radio kao revizor u kompaniji Deloitte.

SAVO ĐUROVIĆ, Direktor pravnih poslova 

Prethodno pravni savjetnik u Agenciji Vlade SAD za ekonomsku pomoć Crnoj Gori, Savo je bio angažovan na izradi zakona koji su se odnosili na privredne reforme i takođe je radio za Ministarstvo zdravlja Crne Gore.

THOMAS BREZINA, Direktor za poslovni razvoj

Thomas je prethodno radio u CD Capital Partners, privatnom dioničarskom fondu sa usresređenjem na nekretnine u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju su sponzorisali Peter Munk i Nathaniel Rothschild i osnovali prethoni šefovi kompanije TriGranit. Prije toga, radio je u Odjeljenju za investiciono bankarstvo RBC Capital Markets, sa usredsređenjem na nekretnine u Kanadi. 

DESKO PORTIĆ, Direktor poslovanja

Desko ima preko 20 godina radnog iskustva stečenog u luksuznoj hotelskoj privredi Londona. Snažno je opredijeljen službi za korisnike usluga širom svih  poslovnih oblasti i nadzire sva poslovanja na lokalitetu, osim onih iz domena Odjeljenja za građevinarstvo i Marinu.

ARTUR CARLOS SIMES, DIREKTOR PRODAJE I MARKETINGA

Artur rukovodi svim poslovima prodaje i marketinga za Porto Montenegro. Ima bogato međunarodno iskustvo u oblasti turizma, ugostiteljstva i upravljanja nekretninama, donoseći visok nivo usluge klijentima, kao i poslovne sposobnosti u tim. Budući da je bio direktor za nekretnine za Vila Sol Spa & Golf Resort u svojoj domovini, Portugalu, Artur pokreće i vodi Atlantic Estates, uključivši svoje poslovanje u mrežu agencija za nekretnine koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina u Portugalu, a koja se kasnije pridružila Sothebi's International Realty. Prije dolaska u Porto Montenegro, Artur je upravljao prodajom i marketingom za Royal Park Resort na ostrvu Mauricijus.

OLIVER CORLETTE, ČLAN BORDA DIREKTORA

Prethodno u Onex Corporation, privatnoj dioničarskoj grupi, Oliver je bio zadužen za ulaganja u nekretnine za razonodu i odmor, koja su podrazumijevala i restrukturiranja kompanija za nekretnine. Prije toga, radio je u Odsjeku za investiciono bankarstvo u Goldman Sachs & Co , u njihovoj kancelariji u Njujorku.