­ ­ ­ ­

Top Menadzment

OLIVER CORLETTE,

Generalni direktor

Prethodno u Onex Corporation, privatnoj dioničarskoj grupi, Oliver je bio zadužen za ulaganja u nekretnine za razonodu i odmor, koja su podrazumijevala i restrukturiranja kompanija za nekretnine. Prije toga, radio je u Odsjeku za investiciono bankarstvo u Goldman Sachs & Co , u njihovoj kancelariji u Njujorku.

TONY BROWNE,

Direktor marine

Tony je bivši kapetan jedne luksuzne jahte, sa desetogodišnjim iskustvom u plovidbi morima, koji je dva puta oplovio zemljinu kuglu i proveo preko 80.000 nautičkih milja u bezbijednoj plovidbi do luka širom svijeta, i koji je tokom tog iskustva razvio svoje interesovanje za marine.

TONY SCHOLES,

Direktor projektovanja i izgradnje

Odgovoran za sve aspekte fizičke izrade  projekta, Toni ima preko 30 godina iskustva koje je stekao širom Evrope, Srednjeg Istoka i Amerike. Prethodno je radi kao direktor u Bovis Lend Lease i Qatari Diar.

R. CRAIG CHIDDENTION,

Direktor računovodstva, finansija i administracije

Crag je kanadski ovlašćeni računovođa koji je, prije nego što se pridružio ovoj kompaniji 2009. godine,  bio glavni finansijski službenik jedne od vodećih razvojnih grupa u Hrvatskoj. Prethodno je 15 godina radio kao revizor u kompaniji Deloitte.

SAVO ĐUROVIĆ,

Direktor pravnih poslova 

Prethodno pravni savjetnik u Agenciji Vlade SAD za ekonomsku pomoć Crnoj Gori, Savo je bio angažovan na izradi zakona koji su se odnosili na privredne reforme i takođe je radio za Ministarstvo zdravlja Crne Gore.

THOMAS BREZINA

DIrektor za poslovni razvoj

Thomas je prethodno radio u CD Capital Partners, privatnom dioničarskom fondu sa usresređenjem na nekretnine u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju su sponzorisali Peter Munk i Nathaniel Rothschild i osnovali prethoni šefovi kompanije TriGranit. Prije toga, radio je u Odjeljenju za investiciono bankarstvo RBC Capital Markets, sa usredsređenjem na nekretnine u Kanadi. 

DESKO PORTIĆ,

Direktor poslovanja

Desko ima preko 20 godina radnog iskustva stečenog u luksuznoj hotelskoj privredi Londona. Snažno je opredijeljen službi za korisnike usluga širom svih  poslovnih oblasti i nadzire sva poslovanja na lokalitetu, osim onih iz domena Odjeljenja za građevinarstvo i Marinu.

MLADEN MIRANOVIC,

Izvršni direktor

Mladen je prije bio generalni direktor Horizon Logistics, prvog specijalizovanog logističkog operatera u Crnoj Gori, a prethodno je radio kao marketinški i komercijalni direktor Luke Bar. Takođe je vršilac dužnosti predsjednika Eurolink-a.