­ ­ ­ ­

Korporativna društvena odgovornost

Podrška Muzičkoj školi Tivat

U nastavku saradnje sa lokalnim institucijama, Porto Montenegro je ovog oktobra podržao kupovinu binske rasvjete za Muzičku školu Tivat, u vrijednosti od 2.000 eura. Kako projektom nove škole nije urađena rasvjeta u koncertnoj dvorani škole, što otežava održavanje manifestacija, koncerata ili sastanaka, Porto Montenegro je prihvatio inicijativu uprave škole da finansijski podrži ovaj projekat.

“U novembru Škola obilježava 50 godina rada i postojanja, stoga mi je zadovoljstvo što ste prepoznali značaj i ovog zadatka, kako bismo za Svečanu akdemiju škole imali adekvatnu rasvjetu, koja svakako utiče na kvalitet programa,” kazala je direktorka škole, Pina Bubanja.

Muzičku školu u Tivtu u ovoj godini pohađa 328 učenika, od kojih je 17 srednjoškolaca na duvačkim instrumentima i klaviru i 311 učenika u osnovnom muzičkom obrazovanju, na 11 instrumentalnih odsjeka, u matičnoj školi u Tivtu i područnom odjeljenju škole u Radovićima. Potvrda dobrog rada ove institucije pristiže gotovo svakodnevno, od rezultata na državnim i međunarodnim takmičenjima, kao i veliki broj međunarodnih saradnji, kao što je saradnja sa Švedskom i Norveškom.

Close Popup