­ ­ ­ ­

Tax-free kupovina vina, alkoholnih pića i cigareta

Whisky On The Rocks

MP Marketing

MP Marketing jedna je od vodećih crnogorskih kompanija koja posluje na Duty Free tržištu.

Od osnivanja 1989. godine, uspješno predstavljamo sofisticiranu paletu proizvoda i brendova u skladu sa najsavremenijim globalnim trendovima.

Vremenom, naša ponuda je uvećana i stalno se unaprijeđuje asortimanom vodećih svjetskih proizvođača kako bi odgovorili zahtjevu kupaca i omogućili im najkvalitetnija alkoholna pića i duvanske proizvode.

U nasoj ponudi  možete naći neke od najpoznatijih i najtraženijih brendova kao što su Chivas Regal, Ballantine’s, Johnnie Walker, Glenfiddich, Glendronach, Martel, Courvoisier, Hennessyi Smirnoff.

Takođe nudimo širok asortiman cigareta I cigarilosa proizvođača kakvi su Philip Morris (Marlboro, LM, and Chesterfield), BAT (Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, and Pall Mall), JTI (Winston, Camel), Georges Karelias, Toscanelliidrugi.

MP Marketing je autentična kompanija, priznata zbog kvalitatne usluge I odnosa prema mušterijama.  Našim klijentima nudimo komparativno najbolju I najsveobuhvatniju selekciju proizvoda, u jednoj od najatraktivnijih marina u Evropi.

Nadamo se da nas znanje I iskustvo, uz dokazano povjerenje kupaca tokom više od četvrt stoljeća, najbolje preporučuju kao provjerenog partnera I destinaciju za kupovinu najboljeg duvana I pića.

Više detalja možete naći u našoj brošuri ovdje.

KONTAKT INFORMACIJE

+382 69 481 482 (engleski) 
+382 69 183 903 (crnogorski)

marketingchandlery@gmail.com