Rezidencije

Živjeti na Mediteranu

Porto Montenegro koji već sada predstavlja naselje međunarodnog karaktera, intimna je urbana cjelina na samoj obali mora i duž promenade, sa stambenim jedinicima visokih kvalifikacija: od jednosobnoh do četvorosobnih stanova, dupleksa i penthaus apartmanima. Prostor  je osmislila globalno prepoznatljiva kompanija za uređenje interijera hotela ReardonSmith Architects iz Velike Britanije i svjetski poznat dizajner Tino Zervudachi iz kompanije Milinaric, Henry & Zervudach iz Francuske, koji objedinjuju tradicionalnu arhitekturu i savremene linije sa nježnim bojama, elegantnim kamenom i kvalitetnim drvetom.

Veličanstveni pogled na zaliv obuhvata i neke od najgrandioznijih i najelegantnijih jahti koje plove svijetom, dok vam ljupke pjacete, obližnji restorani i radnje nude sve moguće udobnosti i spokoj boravka pored mora. Tokom svih 24 časa konsierž se stara  o potrebama vlasnika stambenih jedinica, a bazeni koji se nalaze u atrijumima rezidencijalnih objekata su na raspolaganju samo stanarima. Svaki objekat ima predviđeni parking prostor.

 

Naši rezidencijalni objekti

Stambeno naselje Porto Montenegra  se trenutno sastoji od pet završenih zgrada, Teuta , Ozana , Zeta, Milena i Tara, sa ukupno 128 stambenih jedinici, koje su rasprodate u martu 2013. godine. Otvaranje luksuznog Regent Hotel and Residences planirano je za sledeće ljeto i u ponudi je 54 stana. Sada, u završnoj fazi izgradnje, prodaja Regent brendiranih stanova je premašila sva očekivanja, te je ostalo svega samo nekoliko rezidencijalnih jedinica na prodaji.

Zahvaljujući ovom uspjehu, konačna realizacija stambene zgrade Ksenija je pomjerena za 2015.godinu. Pogled iz stanova je sa jugo-zapadne strane i pruža se ka moru, te ih lokacija čini jednim od najtraženijih u Porto Montenegru.

Više informacija možete dobiti na mail:  sales@portomontenegro.com  ili na broj telefona:  +382 32 674 660

 

 • superyachts

  NAJNOVIJE VIJESTI

  Porto Montenegro’s latest marina extension is now open, offering an additional 150 new berths t ... Još

  03 Septembar 2014

   
 • Subscribe for
  PM Newsletter


  Get the latest news from
  Porto Montenegro  Subscribe for any of
  our Newsletters.