­ ­ ­ ­

Stambeni kompleks

Residential Collection Main (1)

Button Pool Club Small MNE

Stambeni kompleks Marine Porto Montenegro trenutno sadrži pet izgrađenih objekata sa ukupno 128 stanova prodatih do marta 2013. godine, kao i 51 smještajnu jedinicu Hotela Regent, sa dodatnih 48 stambenih jedinica  u zgradi Ksenija koje treba izgraditi do ljeta 2015. godine.

S obzirom na 200 stambenih jedinica koje su prodate od 2009. godine, Porto Montenegro je jedan od graditelja sa najbržom  prodajom na Mediteranu.

STAMBENE JEDINICE KSENIJA

Posljednja izgrađena jedinica u okviru Porto Montenegro rezidencijalnog kompleksa, “Ksenija” je projektovana tako da pruža optimalan pogled na prirodne ljepote u okruženju, dok odiše skladom sa lokalnom arhitektonskom tradicijom. Ova zgrada ima pogodnost najljepše pozicije unutar marine, u potpunosti je jugo-zapadno orijentisana i nalazi se “na pjeni od mora”. 

Zgrada Ksenija obuhvata 49 stambenih jedinica uz more, koje, uz “Lifestyle Concierge” tim koji je na raspolaganju 24 časa 7 dana u sedmici, sa podzemnim parking prostorom, ušuškanim terasama, bazenima i  platformama za sunčanje, obezbjeđuju komfor i privatnost naših stanara u svakom  trenutku.

STAMBENE JEDINICE TARA

Smještene na Trgu Venecija, dobile su naziv po Kanjonu  crnogorske rijeke Tare, koji je po dubini drugi kanjon u svijetu  poslije Velikog Kanjona  Kolorada u Americi. Taru karakterišu garsonjere (studios), 1 – 4 sobni stanovi i dupleks nadgrađeni stanovi (penhouses), sa sjajnim prostorima za razonodu i privatnim krovnim bazenima. Tara nudi izuzetne poglede na Porto Montenegro i direktan pristup njenoj  marini, sa obje strane.

STAMBENE JEDINICE MILENA

Intimni blok od samo devet stanova, koji je svoje ime dobio po sjajnoj kraljici Mileni pod čijom je vladavinom Crna Gora stekla nezavisnost. Smještena između istorijskog Kapetanovog parka, koji zauzima površinu od 10 jutara zemljišta, i seoskog pješačkog puta oivičenog palminim drvećem, ova građevina se ističe jedinstvenim kaskadnim fontanama koje dopunjavaju višeslojnu arhitekturu objekta.

STAMBENE JEDINICE ZETA

Ove stambene jedinice uživaju u darežljivim prostorima bašta-terasa i zapadno okrenutim pogledima na rivu. Zeta nudi asortiman od 22 visoko-standardne garsonjere  i 1 – 2 sobnih stambenih jedinica. Kruna ovog objekta je krovni bazen, dok serija prodavnica i pratećih sadržaja karakterišu njeno prizmelje.

STAMBENE JEDINICE OZANA

Nazvane po čobanici iz 15. vijeka, koja se poštuje kao Svetica, ova reprezentativna građevina  nalazi se u srcu ekskluzivnog nautičkog života  Marine Porto Montenegro. Njenih 23 visoko-standardne garsonjere i 1 – 3 sobni stanovi karakterišu se dvorištem, elegantno projektovanim bazenom i uređenom baštom.

STAMBENE JEDINICE TEUTA

Zgradu Teuta, kao početnu stambenu ponudu Marine Porto Montenegro,  karakterišu 29 stanova uz samo more, svi sa pogledom na more i planinu nadgledajući luku. Smještene u podnožju Lukobrana jedan, ove stambene jedinice izazvale su izuzetno interesovanje i rasprodate su  tokom samo nekoliko sedmica od momenta njihovog oglašavanja 2009. godine. Zgrada Teuta je dobila ime po prelijepoj ilirskoj kraljici Teuti, koja je vladala od 231. do 227. prije nove ere.

Za dodatne informacije i upite u vezi sa prodajom, obratite se putem e-mail adrese  sales@portomontenegro.com  ili pozovite +382 32 661 059

PM Residential Collection Video Cover