­ ­ ­ ­

O Nama

Broj velikih jahti u izgradnji više se nego utrostručio tokom prethodnih deset godina. Mali broj marina u svijetu ima mogućnost da smjesti luksuzne jahte, a da ne govorimo o nabavkama  i o pružanju usluga posadi na obali, da bi se upotpunili visoko-standardni sadržaji na polivilima. Marina Porto Montenegro za cilj ima da ovu situaciju poboljša time što će postati najsvestraniji crnogorski prostor za ovu potrebu i matična luka za jahte svih veličina.

Nastala iz vizije svog glavnog investitora,  biznismena Peter-a Mank-a, Marina Porto Montenegro koristi postojeću infrastrukturu bivše jugoslovenske mornaričke baze,  na kjoj je izgrađena. Trenutno u ponudi ima 450 vezova za jahte dužine od 12 do 180 metara. Planira se da  do završetka njene izgradnje punuda obuhvati 850 vezova, od kojih 250 isključivo za luksuzne jahte – što će biti najveća ponuda u Evropi.

Upotpunjena sa pet privatnih stambenih objekata koji ukupno imaju 228 stanova, koji su svi prodati, objektom Regent hotela u kategoriji sa pet zvjezdica, prodavnicama, restoranima i objektima za odmor, Marina Porto Montenegro tokom cijele godine privalči entuzijastične me]unarodne posjetioce. 

PM Marina Video Cover

New Event Venues


This season will see a host of exciting new venues opening in the village that will mean more, larger-scale events than ever seen before.

Close Popup