­ ­ ­ ­

Top Menadzment

David Margason, Generalni direktor

Margason ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro. Njegovo dosadašnje iskustvo uključuje i lidersko vođenje Majid Al Futtaim grupe, kao i vođenje investicionih projekata na Srednjem Istoku i tržištu Sjeverne Afrike, vođenje Middle Eastern Family Office-a i direktorsku poziciju za Lendlease korporaciju u Velikoj Britaniji.

TONY BROWNE, Direktor marine

Tony je bivši kapetan jedne luksuzne jahte, sa desetogodišnjim iskustvom u plovidbi morima, koji je dva puta oplovio zemljinu kuglu i proveo preko 80.000 nautičkih milja u bezbijednoj plovidbi do luka širom svijeta, i koji je tokom tog iskustva razvio svoje interesovanje za marine.

TONY SCHOLES, Direktor razvoja

Odgovoran za sve aspekte fizičke izrade  projekta, Toni ima preko 30 godina iskustva koje je stekao širom Evrope, Srednjeg Istoka i Amerike. Prethodno je radi kao direktor u Bovis Lend Lease i Qatari Diar.

R. CRAIG CHIDDENTION, Direktor računovodstva, finansija i administracije

Crag je kanadski ovlašćeni računovođa koji je, prije nego što se pridružio ovoj kompaniji 2009. godine,  bio glavni finansijski službenik jedne od vodećih razvojnih grupa u Hrvatskoj. Prethodno je 15 godina radio kao revizor u kompaniji Deloitte.

SAVO ĐUROVIĆ, Direktor pravnih poslova 

Prethodno pravni savjetnik u Agenciji Vlade SAD za ekonomsku pomoć Crnoj Gori, Savo je bio angažovan na izradi zakona koji su se odnosili na privredne reforme i takođe je radio za Ministarstvo zdravlja Crne Gore.

THOMAS BREZINA, Direktor za poslovni razvoj

Thomas je prethodno radio u CD Capital Partners, privatnom dioničarskom fondu sa usresređenjem na nekretnine u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju su sponzorisali Peter Munk i Nathaniel Rothschild i osnovali prethoni šefovi kompanije TriGranit. Prije toga, radio je u Odjeljenju za investiciono bankarstvo RBC Capital Markets, sa usredsređenjem na nekretnine u Kanadi. 

DESKO PORTIĆ, Direktor poslovanja

Desko ima preko 20 godina radnog iskustva stečenog u luksuznoj hotelskoj privredi Londona. Snažno je opredijeljen službi za korisnike usluga širom svih  poslovnih oblasti i nadzire sva poslovanja na lokalitetu, osim onih iz domena Odjeljenja za građevinarstvo i Marinu.

ARTUR CARLOS SIMES, DIREKTOR PRODAJE I MARKETINGA

Artur rukovodi svim poslovima prodaje i marketinga za Porto Montenegro. Ima bogato međunarodno iskustvo u oblasti turizma, ugostiteljstva i upravljanja nekretninama, donoseći visok nivo usluge klijentima, kao i poslovne sposobnosti u tim. Budući da je bio direktor za nekretnine za Vila Sol Spa & Golf Resort u svojoj domovini, Portugalu, Artur pokreće i vodi Atlantic Estates, uključivši svoje poslovanje u mrežu agencija za nekretnine koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina u Portugalu, a koja se kasnije pridružila Sothebi's International Realty. Prije dolaska u Porto Montenegro, Artur je upravljao prodajom i marketingom za Royal Park Resort na ostrvu Mauricijus.

PREDRAG LEKOVIĆ, DIREKTOR ZA ODNOSE SA VLADOM

Predrag je preduzetnik sa preko 20 godina iskustva. Karijeru je započeo kao inženjer za telekomunikacije radeći na Bliskom istoku i centralnoj i istočnoj Evropi. Kasnije je osnovao ili investirao u nekoliko kompanija iz različitih sektora, od razvoja informacionih tehnologija i softvera do prodaje potrošačke robe i ugostiteljstva. Ima bogato iskustvo u radu sa javnim sektorom kao i sa sektorom realne ekonomije u Crnoj Gori i regionu.

OLIVER CORLETTE, ČLAN BORDA DIREKTORA

Prethodno u Onex Corporation, privatnoj dioničarskoj grupi, Oliver je bio zadužen za ulaganja u nekretnine za razonodu i odmor, koja su podrazumijevala i restrukturiranja kompanija za nekretnine. Prije toga, radio je u Odsjeku za investiciono bankarstvo u Goldman Sachs & Co , u njihovoj kancelariji u Njujorku.

Close Popup