­ ­ ­ ­

Korporativna društvena odgovornost

School Renovation Featured

Uredjena Osnovna skola u Donjoj Lastvi

Šestom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti “Zajedno za zajednicu”, dvadesetak zaposlenih u kompaniji “Adriatic Marinas – Porto Montenegro“, završili su u novembru radove na uređenju enterijera u zgradi područnog odjeljenja tivatske OŠ „Drago Milović“ u Donjoj Lastvi.

Porto Montenegro i Opština Tivat zajednički su u proteklih nekoliko mjeseci, sredili i upristojili školu - montažni objekat koji je izgrađen kao donacija Vlade Švajcarske Tivtu nakon zemljotresa 1979 godine, ulaganjem oko 15 hiljada eura od strane Opštine i Porto Montenegra, te zalaganjem Savjeta roditelja je upristojen, uređen i osvježen, a najznačajnije za djecu je to što će konačno imati fukcionalan, uredan i čist sanitarni čvor.

Zgrada škole je ovom prilikom dobila i oficijelni novi natpis sa imenom te obrazovne ustanove.

“Adriatic Marinas” je uložio oko 8.500 eura u radove koji su podrazumijevali potpuno renoviranje toaleta, krečenje, lakiranje i postavljanje novih tapeta na zidovima, kao i kupovinu mobilijara za učionice zapuštenog i dotrajalog objekta u kome nastavu pohađa oko 120 mališana uzrasta od prvog do četvrtog razreda. Opština Tivat izdvojila je preko 6 hiljada eura za sanaciju krova koji je prokišnjavao, dijela fasade i popravku kotla za grijanje škole.

 

Close Popup