­ ­ ­ ­

Korporativna društvena odgovornost

Iskra CSR

PM dobitnik nagrade za doprinos lokalnoj zajednici

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro dobitnik je nagrade Iskra za Doprinos lokalnoj zajednici koji dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo fAKT, za projekat Zajedno za zajednicu. Priznanje je uručeno PR menadžeru Porto Montenegra Danilu Kaleziću, krajem novemnra na svečanoj dodjeli nagrada u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.
“Zajedno za zajednicu” predstavlja novi koncept društvene odgovornosti kompanije Adriatic Marinas gdje zaposleni u kompaniji dobijaju plaćen slobodan dan kako bi učestvovali u akcijama u gradu, koje organizuje i finansira sama kompanija – od uređenja dječjih igrališta, škola, brojnih ekoloških akcija, preko rekonstrukcije sportskih terena i parkova, do drugih inicijativa kojima poboljšavamo kvalitet života u Tivtu – istakao je prilikom dodjele nagrade PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Kompanija Adriatic Marinas je i prošle godine je dobila Specijalno priznanje Iskra za društveno odgovorno djelovanje. Za samo šest godina od početka realizacije projekta luksuznog nautičkog naselja i marine Porto Montenegro u lokalnu zajednicu investirano je preko 2 ipo miliona eura.

Konkurs za nagradu za filantropiju Iskra, namijenjenu pojedincima, privrednim društvima, iseljeničkim udruženjima i organizacijama građanskog društva koji su na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije od opšteg dobra i interesa, realizuje je fAKT u partnerstvu sa Privrednom Komorom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma, i Upravom za dijasporu.

Close Popup