­ ­ ­ ­

2015 03 09 Donacija

Doniran aparat za fizikalnu terapiju

Kompanije Adriatic Marinas i MonteVera Dizajn koja radi na projektu Porto Montenegro u Tivtu finansirale su kupovinu aparata za magnetnu fizikalnu terapiju za Dom zdravlja Tivat. Aparat DIMAP služi za liječenje pacijenata nakon preloma, degenerativnih bolesti i sličnih dijagnoza. Vrijednost aparata je 5.200 eura.

Izuzetno smo zadovoljni saradnjim sa Porto Montenegrom, cijenimo inicijativu i pomoć, kao i prepoznavanje potrebe za nabavkom ovako važne medicinske opreme. Kupovinom ovog aparati riješili smo veliki operativni problem i oslobodili naše pacijente finansijskog opterećenja. Dugo nismo imali ovaj apart, pa smo bili priniđeni da pacijente upućujemo na privatne ambulante, istakla je direktorka Doma zdravlja Tivat, dr Snežana Matijević.

Kao stanovnica Tivta sa dvoje male djece koja će odrasti u Crnoj Gori, želim da istaknem da je dobar nivo zdravstvene njege u zajednici za mene veoma važan cilj. Zahvaljujući ohrabrenju, energiji i viziji doktorke Matijević, mi rado nastavljamo da podržavamo Dom zdravlja Tivat, insituciju od vitalne važnosti za našu zajednicu. Nadamo se da će ovaj centar biti u mogućnosti da se dalje razvija, te da će biti podržan i od strane drugih investitora i institucija, istakla je direktorka kompanije MonteVera Dizajn Pia Korlet.

PR menadžer kompanije Adriatic Marinas Danilo Kalezić kazao je da je Dom zdravlja Tivat prepoznat kao institucija sa visokim kvalitetom usluge: Ovo je nastavak dobre višegodišnje saradnje naših kompanija i tivatskog Doma zdravlja,jer je on prepoznat kao medicinski centar od izuzetne važnosti za građane, goste, turiste, kao i za posadu sa jahti i vlasnike stanova u Porto Montenegru.

MonteVera Dizajn je kompanija koja pruža usluge dizajna enterijera i idejnih rješenja paketa namještaja za luksuzne rezidencije, a prošle godine Domu zdravlja donirala je namještaj kako bi na najbolji način bilo završeno renoviranje laboratorije za mikrobiologiju i dječju ambulantu. Ovom prikikom poklonjeni su stolovi, ormani, police, kao i kuhinjski elementi. Kompanija Adriatic Marinas već godinama ima uspješnu donatorsku saradnju sa Domom zdravlja Tivat. 

Close Popup