­ ­ ­ ­

Kabinet Fizike 1

OPREMLJEN KABINET FIZIKE U SMŠ MLADOST

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici, te je, za početak novog polugodišta, finansirala uređenje kabineta fizike u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta.

Opremanje kabineta fizike podrazumijevalo je radove na svim električnim instalacijama, parketu, okrečeni su zidovi, kupljen je novi kabinetski enterijer i mobilijar za izvođenje ogleda i vježbi za nastavu fizike, istakla je direktorka Srednje mješovite škole Mladost Jovanka Vujačić.

Zahvalivši se na ovoj ali i prehodnim donacijama – opremanja kabineta hemije i donacije tehničke i informatičke opreme na početku ove školske godine, učenik prvog razreda gimnazije, Luka Reković, istakao je u ime učenika da će se potruditi da, uz zanimljiva predavanja njihovog profesora, očuvaju ljubav prema prirodnim naukama, i izađu iz klupa kao budući fizičari, naučnici i ljekari.

Cjelokupno renoviranje kabineta koštao je oko 4.000 eura, a u znak dobre saradnje sa ovom obrazovnom institucijom i u cilju poboljšanja kvaliteta nastave ostalih predmeta, Adriatic Marinas je ovom prilikom školi donirala i novih četiri HP laptopova i četiri projektora, što donaciju uvećava za još dodatnih 2.500 eura.

Kao predstavnici jednih od glavnih privatbih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti za sve vas, te zbog toga ulažemo u vaše kvalitetno obrazovanje, jer će dio vas, uvjeren sam, za nekoliko godina biti naše kolege u Porto Montenegru, dodao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić. Kalezić je akcentovao da, na ovom i sličnim projektima, cijeni saradnju i doprinos lokalnih firmi, kao što je Five Star Montenegro, koja je izvodila i ove radove, i zajedno sa Adriatic Marinasom društveno odgovorno djeluje i daje velike popuste za svoje usluge, jer prepoznaje važnost ulaganja u kvalitet okruženja i zajednice.

Close Popup