Duži najam stanova

Elena, Južno naselje

Dvosobni stan za najam

Idealan za porodicu

Komforan dvosoban stan za najam idealan za porodicu – prostrani, svijetao i prozračan stan na samom uglu zgrade sa velikom terasom za ručavanje. Nudi impresivan pogled na rivu i Regent Pool Club iz dnevnog boravka, te pogled na gradski park i Arenu iz svake od dvije spavaće sobe. Druga spavaća soba ima zaseban ulaz i vlastito kupatilo.

Virtuelna tura

Elena, Južno naselje

Jednosobni stan za najam

Idealan za poslovne putnike

Moderan, jednosoban stan za izdavanje na duže u Tivtu sa pogledom na zelenilo mirnog gradskog parka, sa inspirativnim pogledom na planine u pozadini, ovaj udoban stan je promišljeno dizajniran, s prostranim dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, svijetlom i prozračnom spavaćom sobom i kupatilom sa tuš kabinom.

Virtuelna tura

Elena, Južno naselje

Jednosobni stan

Idealan za parove

Jednosoban stan za izdavanje na duže, pogodan za parove s prostranim dnevnim boravkom i trpezarijom, s pogledom na private bazene u kompleksima Elena i Regent Pool Club i marinu. Velika spavaća soba s vlastitim kupatilom i prostranom terasom zajedno čine savršen životni prostor za dvoje.

Virtuelna tura

Јoš uvijek nijeste pronašli stan za najam?

U okviru bogate ponude stanova za izdavanje u Tivtu, Porto Montenegro ima sjajnu selekciju dostupnih luksuznih stanova za najam po svačijoj mjeri. Ukoliko ne vidite baš ono što ste tražili, dozvolite jednom od naših posvećenih konsultanata da vam pomogne u pronalasku vašeg idealnog stana za dugoročni najam.

Usluge

Luksuzni stanovi za izdavanje u Tivtu u Porto Montenegru pružaju široki spektar pogodnosti osmišljenih da poboljšaju vaš boravak, od ličnih usluga do VIP rezervacija za restorane, uz dodatnu podršku našeg posvećenog osoblja kada god vam je potrebna.

(Usluge zavise od dostupnosti)

  • Recepcija na raspolaganju 24 sata
  • Otvoreni bazen
  • Teniski klub i teretana
  • Sportski objekti
  • Pristup jahting klubu
  • Usluge batlera
  • Prijem na VIP događajima
  • Povoljnosti pri rentiranju jahti

Knightsbridge School International

Knightsbridge School je vodeća međunarodna dnevna škola i internat u Crnoj Gori, koja pruža visokokvalitetno International Baccalaureate (IB) obrazovanje djeci uzrasta od tri do 18 godina. Po uzoru na londonsku školu sa kojom dijeli svoje ime, ona podstiče učenike na razvoj kritičkog razmišljanja i omogućava im da njeguju talente koje imaju I dostignu svoj puni potencijal.