Sobe i apartmani u Regent hotelu

Umirujuća paleta nautičke plave i zemljanih tonova stvara opuštenu atmosferu koja daje pečat istančane elegancije za svih 175 soba, apartmana i penthausa u tri krila Regent hotela u Crnoj Gori u Porto Montenegru. Topli drveni namještaj inspirisan nautičkim dizajnom, bogate tkanine i čiste linije savršeno upotpunjuju inspirativan pogled na Bokokotorski zaliv.

Gastronomsko iskustvo

Restoran Murano pronalazi inspiraciju u vodama Mediterana i oslanja se na najbolje sastojke iz neposrednog okruženja – poput svježih morskih specijaliteta pripremljenih sa osvrtom na crnogorsku kuhinju. Gourmet Corner je odličan kutak za ležernu pauzu sa odličnom kafom, odabranim francuskim specijalitetima od tijesta, dok na terasi uz Pool Bar, pored dobre atmosfere možete uživati u lakim gurmanskim zalogajima i rashlađujućim ljetnjim napicima.

Hotel Regent Spa & Wellness

Ovdje je opuštanje umjetnička forma – od masaže i prirodnih terapija u Regent spa centru do privatnih wellness tretmana na vašoj jahti, poželjećete samo da se prepustite rukama svog terapeuta, ili da nastavite užitak na terasi Pool Club-a i nekom od četiri senzacionalna bazena uz panoramske poglede na marinu.