­ ­ ­ ­

Destination Highlights

Destination Highlights Main Resized

BOKOKOTORSKI ZALIV (BOKA)

Otkrijte legendu "Naše Gospe od Škrpjela", krstarite Zalivom čamcem i odaberite restorane sa najfinijom morskom hranom u regionu. Uspenjite se zidinama Kotora do Dvorca Svetog Jovana koji otkriva najveličanstvenije poglede na Zaliv.

ULCINJSKA PLAŽA

Velika plaža je 14 km dugačka plaža na krajnjem jugu Crne Gore. Sa mekanim žutim pijeskom i plitkom morskom vodom, idealno je mjesto za porodice kao i za ekstremne vodene sportove, poput  kajt surfinga i jedrenja na dasci. Nekoliko veselih plažnih barova privlači ljude na zabavu tokom ljetnjih mjeseci.

KANJON RIJEKE TARE

Bogat divljim cijećem, i dom spektakularnim vodopadima, ova Svjetska baština UNESCO-e je drugi po dubini kanjon u svijetu, poslije Velikog kanjona Kolorada u Arizoni.

NOĆNI ŽIVOT

Tokom ljetnjih mjeseci, Crna Gora pruža uzbudljiv noćni život, privalačeći poznate međunarodne Disk-džokeje (DJ), Plesanje do zore u klubovima pod otvorenim nebom i najposjećenija elegantna (šik) mjesta rasprostiru se na potezima između Tivta, Kotora i Budve.

SPORTOVI NA OTVORENOM

U neposrednoj blizini i u okolini luke postoji obilje vodenih i planinskih sportova među kojima su kajt surfing, vejkbording, ronjenje sa bocom, planinarenje, planinski biciklizam, skijanje,  kanjoning, planinski motorciklizam, splavarenje na divljim vodama, i avanturistički park.

SKIJANJE

Okruženi gustom borovom šumom i sa dobrim izborom skijaških staza, nekoliko izvanrednih novih hotela su skoro otvoreni u Kolašinu, na samo 3 sata vožnje od Marine Porto Montenegro. Dugo jutro na atraktivnim padinama, poslije kojih slijedi zasluženi tretman u spa i tradicionalna večera u obližnjem restoranu, recept su za savršeno proveden dan.

Close Popup