Image

Događaji i aktivnosti

Image
USPOMENE KOJE TRAJU CIJELI ŽIVOT

Doživite najbolje što Crna Gora nudi

Tim Porto Montenegra kreiraće Vam nezaboravan boravak u Crnoj Gori, potpuno drugačiji nego do sada. Porto Montenegro je epicentar različitih lifestyle i art događaja, ne samo u Crnoj Gori, već i na cijelom Jadranu, koji privlači velika imena i VIP ličnosti.

POTREBE SAVREMENOG TURISTE

Bokokotorska scena

Tradicija i porodične vrijednosti duboko su ukorijenjene u istoriju crnogorskog naroda. U međuvremenu, tivatska rivijera gdje je lociran Porto Montenegro, postala je epicentar novih zbivanja u Boki Kotorskoj, koju naseljavaju dinamični, kosmopolitski ljudi. Mješavina lokalnog nasljeđa sa međunarodnim atributima stvara destinaciju koja je sinonim za nezaboravna iskustva i sigurnost.

Pošaljite upit

SKRIVENA BLAGA

Priroda

Kanjon Tare je drugi po dubini kanjon u svijetu poslije Velikog Kanjona Kolorada, dok je Skadarsko jezero najveće u Evropi. Ovo su samo dva od mnogih nevjerovatnih mjesta koja vas čekaju u nacionalnim parkovima Crne Gore. Oni nude netaknute iskonske pejzaže, uz brojna lokalna gastro iskustva.

VELIČANSTVENA PRIRODA

Avantura

Svake godine u proljeće okolne mrko-sive i smaragdno zelene planine nude mogućnosti za rafting, jahanje, treking i zip-lining. Zimi možete brzo stići na planinske vrhove, što čini ovu destinaciju prepunom različitih vidova aktivnosti tokom cijele godine, posebno za skijanje.

DREVNA ISTORIJA

Kultura

Kotor sa svojim veličanstvenim bedemima, ostrvo Gospa od Škrpjela, manastir Ostrog priljubljen uz strmu stijenu, samo su neke od kulturnih znamenitosti Crna Gore, koju možete istraživati.

Image
SVEVREMENSKA ELEGANCIJA I GLAMUR

Dinamična atmosfera u marini

 
POVEZANA ZAJEDNICA

Život na vodi

Nautičko naselje i Jahting klub Porto Montenegra su glavni centar naše zajednice tokom cijele godine koji nude i mnoštvo mogućnosti za korporativne događaje i privatne zabave.

ASISTENCIJA NA LICU MJESTA

Izuzetni događaji

Bilo da je u pitanju vjenčanje, godišnjica, rođendanska proslava ili koktel uz zalazak sunca sa prijateljima, lifestyle timovi Porto Montenegra su na raspolaganju da se pobrinu o svim željama klijenata.

 
 
DOGAĐAJI I NOĆNI ŽIVOT

Ljetnja senzacija

Modne revije, muzički koncerti, međunarodni DJ-evi, degustacije vina, lansiranje luksuznih brendova i noćni život kreiraju intenzivan kalendar događaja u naselju.

biznis prostor

Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu.

 

Image
GARANTOVANA ORIGINALNOST

Predstavite vaš proizvod

Autentičnost naših lokacija nudi jednistvenu platformu za predstavljanje vaših proizvoda i servisa međunarodnoj klijenteli.Image
Aspirational backdrops

Raznovrsni događaji i lokacije


Jahting klubZbirka Pomorskog NasljeđaMarina ParkAuditorijum Doma VojskePM SinhroPlato PodmorniceImage

Tim za lifestyle i događaje

PRI RUCI DA VAŠ BORAVAK UČINE NEZABORAVNIM
Image

Aleksandra Milić

KOORDINATORKA ZA DOGAĐAJE

„Tim za organizaciju događaja radi na kreiranju uzbudljivog kalendara tokom cijele godine –  od lifestyle, art, regata, zabava, a sve sa visokim kvalitetom produkcije“

Image

Silvana Saveljić

ORGANIZATORKA DOGAĐAJA U NASELJU

„Kao dio tima koji organizuje događaje, pomažem u kreiranju nezaboravnih iskustava za goste, pružajući različite zabavne sadržaje, i druge aktivnosti u naselju“

Image

Alma Kočan

SUPERVIZORKA ZA LIFESTYLE I KONSIJERŽ USLUGE

„Volim da budem proaktivna i da koristim svoje znanje u konsijeržu, kako bih po mjeri klijenta kreirala nezaboravan boravak u Porto Montenegru. Ulažem maksimalan trud kako bih osigurala da stalno unapređujemo ono što radimo."

Image
kontaktirajte nas

Vi ste

Unesite e-mail adresu, ime ili telefonski broj i naš tim će vas kontaktirati kako bi najbolje odgovorili vašim željamaMarina

The Marina tailored to your needs
Learn More

Marina

Projektovana tako da odgovara svim vašim potrebama.
Saznajte više

Rentals

Experience marina living
Learn More

Smještaj

Iskusite život u nautičkom naselju PM!
Saznajte više

Šoping i gastro iskustvo

Butici i gastro lokacije na obali mora
Saznajte više

Shopping & Dining

Waterfront boutiques & gastronomy
Learn More