­ ­ ­ ­

Restorani & Barovi

Regent Restaurants New

RESTORAN DINING ROOM

U srcu gastronomskih aktivnosti je glavni hotelski restoran Dining Room za doručak nudi kombinaciju koja uvijek oduševi goste - hladni švedski sto i jela po narudžbi sa a-la-carte menija. Ručak i večera uključuju a-la-carte jela inspirisana kuhinjom Mediterana i Jadrana zajedno sa odabranim azijskim specijalitetima. Istaknuta je selekcija visoko kvalitetnih odrezaka mesa i morskih plodova pripremljenih na otvorenoj vatri roštilja na drveni ugljen. Ovo elegantno, a opet jednostavno gastronomsko iskustvo se fokusira na pripremanju hrane sa najboljim lokalnim sastojcima, zadržavajući što je više moguće prirodan i organski ukus.

GOURMET CORNER

Luksuzna pekara i poslastičarnica Gourmet Corner nudi različita slatka i slana zadovoljstva: fantastičan izbor kreativnih kolača i tijesta, čokoladnih zalogaja, kao i svježe pripremljenih hlebova i pića. Locirana na sjevero-istočnoj strani hotela, ova poslastičarnica predstavlja pravo mjesto za jutarnju kafu, dok se pogled sa terase pruža na Trg Venecija  i Porto Montenegro marinu koja se budi.

LIBRARY BAR

Library Bar nudi svojim gostima sofisticiranu i intimnu atmosferu sa terasom na zapadoj strani sa koje pogled pruža na predivan Bokokotorski zaliv i najljepše zalaske sunca u zalivu. Kreativni i klasični kokteli, regionalna vina, alkohola i bezalkoholna pića se služe zajedno sa zalogajima inspirisanim mediteranskom i azijskom kuhinjom. Library bar jer pravo mjesto za uživanje u čitanju knjige ili razgovoru sa prijateljima i porodicom. U večernjim satima, ovaj bar je najbolji izbor za čašu vina, šampanjca ili aperitiva pred večeru ili mjesto za zabavu poslije večere.

menu 

Preuzmite Degustation Dining Room Menu

Preuzmite Dessert Dinner Menu

Close Popup