­ ­ ­ ­

KLUB ČLANOVA POSADE

KLUB ČLANOVA POSADE

Budući da radi tokom čitave godine, Klub članova posade Porto Montenegro brine se o članovima posade tokom i van sezone, i za njih priprema kalendar različitih događaja i aktivnosti. Članstvo je besplatno, a članovi posade mogu se učlaniti u kancelariji u Marini ili putem e-mail adrese: crewclub@portomontenegro.com

DOGAĐAJI ZA ČLANOVE POSADE

Domaćini iz Kluba članova posade svakog mjeseca organizuju događaje i aktivnosti za članove posade, od sportskih turnira i takmičenja u paintball-u do izleta u prirodu i roštiljanja pored mora.

POPUSTI I PONUDE

Članska kartica Kluba članova posade omogućava članovima da uživaju u ekskluzivnim ponudama hrane, pića, spa tretmana, prodavnicama i rekreativnim aktivnostima u marini i oko nje.

BAR ZA ČLANOVE POSADE

U Klupskom baru redovno se organizuju tematske žurke i prenosi sportskih događaja, pa se može reći da je ovaj bar središte svih dešavanja vezanih za članove posade u luci. Uz člansku karticu Kluba članova posade možete dobiti posebne popuste i uživati u promociji pića.

SALON JEDRILIČARSKOG KLUBA PMYC

Članovi posade mogu besplatno da koriste usluge Jedriličarskog kluba Porto Montenegro, uključujući Wi-Fi, kuhinju, udobne sofe, veliki ekran, biblioteku i karte i čipove za poker. Porto Montenegro Yacht Club ima flotu sačinjenu od Blu26 jahti, nudi RYA jedriličarske kurseve, a održava i lokalne i međunarodne regate.

BESPLATNO KORIŠĆENJE SKIJAŠKE BRVNARE

Tokom zimske sezone, Porto Montenegro nudi članovima posade besplatno korišćenje skijaške brvnare u Kolašinu, na samo dva i po sata vožnje od marine. Brvnara je opremljena peškirima i posteljinom, a ima i kuhinju i parking.

IZLETI I SPORTOVI NA OTVORENOMU

U neposrednoj blizini i oko same luke na raspolaganju je veliki broj vodenih i planinskih sportova, kao što su: jedrenje, kajtsurfing, vejkbording, ronjenje sa bocom, planinarenje, vožnja planinskog bicikla, skijanje, vožnja kanua, vožnja off-road motocikla, rafting, a postoji i avanturistički park. Klub članova posade sarađuje sa grupom profesionalnih operatera, tako da članovi posade mogu da na najbolji način iskoriste svoj boravak u Crnoj Gori.
Pridružite nam se na Fejsbuku: Porto Montenegro Crew Club

Close Popup