Jahting klub Porto Montenegro

Centar društvenih aktivnosti u zalivu Boke

Porto Montenegro Yacht Club (PMYC) nalazi se u centru jedriličarskog, sportskog i društvenog života naše zajednice. Kao međunarodno priznati centar izvrsnosti, PMYC promoviše i širi dostupnost jedrenja i drugih vodenih sportova kroz sve gušći kalendar regata, ohrabrujući učešće na svakom nivou i za svakoga, bez obzira na starost ili iskustvo.

Buddha-Bar Beach

Ovog maja u Boku stigla je nova dimenzija životnog stila i gastronomije. Buddha-Bar Beach donosi atmosferu plažnog kluba i prvoklasan meni inspirisan azijskom kuhinjom, a sve to upotpunjeno je predivnim zalivskim ambijentom.

  • Bazen
  • Restoran
  • Lounge bar

Jedriličarska flota

PMYC obuhvata tri izdvojene grupe – jedriličarsku, jahting i veslačku – od kojih svaka ima svog kapetana i sve su posvećene njegovanju zainteresovanosti i učešća u datoj disciplini, omogućavajući pojedincima sa sličnim interesovanjima, parovima, porodicama i prijateljima da podijele iskustvo i uživanje, kako na moru tako i na kopnu.

Članstvo

Članstvo u PMYC daje Vam pravo pristupa nizu sadržaja i vrijednih popusta na aktivnosti na moru i na kopnu. Dostupan je niz paketa za članove različitih nivoa, od kojih svaki nudi bogatu mješavinu sadržaja i privilegija u vezi sa rekreacijom, zdravljem, fitnesom i razonodom. Za više informacija molimo Vas pošaljite e-mail poruku PMYC1 ili posjetite sajt PMYC2.

Događaji u marini

Aktivnosti i treninzi

Posebno osmišljeni sportski klub PMYC je mjesto gdje se odvijaju raznovrsni programi aktivnosti i treninga, uz primjenu najsavremenije opreme i sadržaja. Od tradicionalno omiljenih, uključujući jogu i tenis, do onih koji su u usponu, poput reformer pilatesa i padela, klub nudi ponešto za svačiji ukus.