­ ­ ­ ­

PONUDE VEZOVA

PM Panorama

Contact MNE

Uz skoro 200 superjahti koje se u Evropi isporučuju svake godine, pored 5750 jahti koje su već na moru, potražnja za vezovima na Mediteranu je u sve većem porastu, dok postojeće, često pretrpane destinacije na Zapadnom Mediteranu karakterišu visoki troškovi zemljišta i ograničene mogućnosti ekspanzije. Pozicija Crne Gore izvan Evropske unije i povoljan zakonodavni okvir za nautički turizam, kao i centralni položaj u srcu Mediterana, sa objektima izgrađenim po najvišim standardima kvaliteta i tehnologije, čine Porto Montenegro idealnom matičnom lukom za jahte.

PREDNOSTI DUGOROČNOG ZAKUPA

Period zakupa kreće se između 15 i 30 godina i može se prilagoditi potrebama svake pojedinačne jahte.

Zamrznute cijene zakupa veza u periodu od 3 godine, nakon čega postoji mogućnost zakupa većeg veza (od dana zaključenja ugovora o zakupu)

Mogućnost podzakupa veza u svakom trenutku, posredstvom našeg marina rental pool-a.

Zakupac zadržava 85% od prihoda po osnovu podzakupa

Zakup veza garantuje da će Vaša jahta uvijek imati obezbijeđeno vezno mjesto.

Fiksna cijena zakupa veza sprečava povećanje cijena koje se primjenjuje na kratkoročni zakup.

Zakup je moguće prodati u svakom trenutku, čime je omogućen profit od rasta vrijednosti u ovoj branši koja se brzo razvija

Zakupac veza ima pristup Klubu vlasnika Porto Montenegro, ekskluzivnom klubu na bazi članstva, koji nudi širok spektar pogodnosti.

Za dogovor u vezi sa zakupom veza u Marini Porto Montenegro, odnosno za dodatne informacije, molimo Vas da se obratite našoj kancelariji prodaje na sales@portomontenegro.com ili pozovite broj +382 32 661 059

Close Popup