­ ­ ­ ­

Tax-free kupovina vina i alkoholnih pića

Wine

Berba

Brodovi koji posjećuju Porto Montenegro imaju pravo na veću potrošnju kada kupuju vino i druga alkoholna pića oslobođena od poreza. Kada se snabdijevaju u lokalu, brodovima je dozvoljena određena količina novca koju mogu da potroše na alkohol svakog dana svog boravka u Crnoj Gori, kao i pravo na dodatni trošak prilikom odlaska.

Da bi brodovima omogućila sve što im je potrebno po najboljim cijenama, kompanija Berba nudi izvrsne usluge snabdijevanja najrazličitijim sampanjcima, vrhunskim vinima i drugim alkoholnim pićima. U njihovom klimatizovanom skladištu, posebno prilagođenom za čuvanje vina, nalazi se preko 60.000 boca koje se čuvaju u idealnim uslovima.

Skladište se nalazi na udaljenosti od samo 500 m i pruža brzu isporuku narudžbina. Pored toga, Berba ima na raspolaganju i flotu od tri namjenska vozila, kao i 24-časovni korisnički servis, što znači da vam se vino može isporučiti kad god vam to odgovara. Nadoknada za oslobađanje od carine za lokalne isporuke izuzetno je niska i iznosi samo 45 eura – što je ogromna ušteda u poređenju sa stranim carinskim nadoknadama i cijenom avionskog slanja.

Kompletan katalog dostupan je u prostorijama marine i u vinskom baru Crush Wine Station. Za više informacija posjetite Berbin vebsajt ili preuzmite brošuru ovdje.

KONTAKT INFORMACIJE

Email: orders@berba.me

Tel: +382 67 423 722 (engleski)
Tel: +382 67 333 855 (crnogorski)
Web: www.berba.me

 

Close Popup