Postani Portonian

Oni su kreativci, nomadi, vizionari. Preduzetnici, izumitelji, inovatori, umjetnici i njihove muze. Tragači za istinom i cjeloživotni učenici, privučeni u Porto Montenegro iz više od 40 zemalja svijeta, ujedinjuje ih kolektivna radoznalost i želja da žive izvan nacrtanih granica i normi.

Knightsbridge School International

Škola KSI Montenegro je u osnovi posvećenosti Porto Montenegro zajednice ka sticanju znanja i proživljenog iskustva. Škola je važna karika u izgradnji naše zajednice, bazirana na sveobuhvatnom modelu IB obrazovanja kojim se djeca nastoje podsticati da ostvare svoj maksimum, razvijaju svoje talente i da se bave onim što ih inspiriše.

PMYC

Međunarodno priznati centar sportske i društvene izvrsnosti, u kojem članovi Jahting kluba Porto Montenegro uživaju u takmičarskom i neformalnom jedrenju i bogatoj ponudi zabave, kako na vodi tako i na kopnu, uz ponudu restorana i lounge bara Buddha-Beach, u kojem se gosti zadržavaju do sitnih sati pored kultnog bazena PMYC.

Život u Crnoj Gori

Stvorite sebi dom u jednoj od zemalja s najljepšom prirodom u Evropi, zemlji u kojoj ste dobrodošli i u kojoj su gostoprimstvo i velikodušnost utkani u sve pore društva. Otkrijte izvanredne prednosti svakodnevnog života u Crnoj Gori.