­ ­ ­ ­

Mead Carney

Mead Carney / "Šok od novoga"


Londonski Mead Carney otvorio je svoju uvodnu postavku u Marini Porto Montenegro u julu, sa izložbom savremene umjetnosti koja pokriva razoblje od 1990. do današnjih dana, pod nazivom Šok od novoga. Naziv upućuje na veoma uticajnu knjigu istog naslova, koju je napisao legendarni kritičar umjetnosti Robert Hughes.

Captain

Intervju sa kapetanom / James Carlyle


Kapetan 25 metara dugačke novoizgrađene jahte u privatnom vlasništvu, James Carlyle, stigao je u Marinu Porto Montenegro još u oktobru 2013. godine i ostaje tu narednih 12 mjeseci. Sastali smo se sa njim da bismo porazgovarali o prednostima vezišta u Marini Porto Montenegro i šta radi da bi najbolje iskoristio svoje vrijeme u lijepoj Crnoj Gori.

CSR

Podignimo zajednicu


Kao dio inicijative Marine Porto Montenegro, pod nazivom Timski društveno-koristan rad, koja je pokrenuta ranije ove godine, 20 zaposlenih doprinijelo je jedan dan rada učešćem u jednom od brojnih projekata za pomoć zajednici. Na međunarodni dan Zasadite cvijet, zaposleni su se pridružili Zelenim timom Opštine Tivat tokom renoviranja jednog od gradskih javnih parkova.

Sailing New Frontier

Nova granica za jedrenje


Centar jedrenja u Crnoj Gori je bez sumnje Kotorski zaliv, koji je samo nekoliko kilometara udaljen od granice sa Hrvatskom i koji je već postao dom jednom broju yacht klubova. Sa ovim idiličnim vodenim potezom pivršine od 93 kvadratna kilometra na svom pragu, Yacht klub Porto Montenegro je imao mogućnost da napravi raspored događaja jedrenja i za nove i za iskusne mornare.

Dsagarrett

Upoznajte tim u novom Lido-u


Novootvoreni Lido obuhvata bazenski klub Lido Mar samo za članove, dnevni restoran Lido Pranzo, izvanredni večernji restoran Lido Rooftop, kao i Scaramanga noćni klub. Ovdje se, iza pozornice, susrećemo sa kreativnim direktorom Garett Moore-om i generalnim direktorom David Saint-André.

Close Popup