­ ­ ­ ­

Projektovanje & Enterijeri

Design And Interiors Featured Photo

Stambene jedinice u Marini Porto Montenegro do sada su projektovali Reardon Smith Architects, koji imaju nekoliko projekata Four Seasons hotela na svoje ime. Svaki stan je pažljivo projektovan kako bi se maksimalno iskoristili objekti Marine uz prirodni pejzaž koji daje savršen okvir nautičkom stilu života, dok arhitektura odjekuje tradicionalni crnogorski stil sa kamenim fasadama i krovovima pokrivenim crijepom.

Međunarodno renomirani projektant Tino Zervudachi je onda osmislio enterijer svake stambene zgrade, tako da maksimalno iskoristi toplu mediteransku klimu. Staklena vrata koja je moguće u potpunosti uvući otvaraju se u široke terase, dok visoke tavanice i veliki prozori  do maksimuma dozvoljavaju ulazak prirodnog svjetla. Napolje, bujno rastinje  upotpunjeno vodenim detaljima ima namjenu da napravi prirodan spoj sa raskošno bujnim parkom iza Marine Porto Montenegro i Zalivom ispred nje.

MONTEVERA DESIGN 

MonteVera Design je projektantska konsutantska firma koja predstavlja vezu između svojih klijenata i svjetski priznatih dizajnera enterijera, kako bi koordinirala i isporučila fantastičan dizajn enterijera i raspored namještaja za visoko-kvalitetne stambene jedinice. Osnovana 2009. godine, ova Kompanija je do sada radila sa velikim brojem naših vlasnika stanova za potrebe dizajniranja enterijera i konačnog uređenja njihovih stambenih prostora.

MonteVera sarađuje sa tri izuzetne dizajnerske firme A2ZEN, PROHOUSE i MHZ, koje će riješiti proces uređivanja vaših stanova spketakularnim kompletima namještaja.

Za više informacija, posjetite www.montevdesign.com ili pozovite +382 (0)67 232 559

PM Residential Collection Video Cover
Close Popup