­ ­ ­ ­

Klub vlasnika

Owners Club

Button Pool Club Small MNE

Klub  vlasnika u Marini Porto Montenegro okuplja okruglo 200 vlasnika stanova i vlasnika zakupa u Marini, nudeći asortiman povoljnosti za stil života i iskustava za produženje boravka u Porto Montenegro Naselju, bilo na dan, sedmicu ili godinu.

Česta dešavanja samo za pozvane i dani Dječijeg kluba tokom ljeta nude mogućnost upoznavanja sa drugim prebivaocima i njihovim porodicama,  na jedan relaksiran neformalan način.

Vlasnici takođe primaju ekskluzivne ponude iz naših partnerskih kompanija koje su i u Crnoj Gori i u inostranstvu, kao što su  Regent Hotels & Resorts, Mercedes-Benz, The Anonymous konsalting za povezivanje upravljanja ekskluzivnim stilom života i poslovnog razvoja, ljetnji kamp Knightsbridge škole i naš sopstveni PMYC bazenski klub, između ostalih.

PORTO MONTENEGRO U PRESTIŽNOM KLUBU 3RD HOME

Porto Montenegro je u strateškom partnerstvu sa prestižnim klubom 3rd HOME (Treća kuća), koji omogućava svojim članovima da razmjenjuju rezidencije i luksuzne nekretnine, za vrijeme svojih odmora i putovanja. Procitajte opsirnije>>

Close Popup