­ ­ ­ ­

Stambeni kompleks

Residential Collection Main (1)

Button Pool Club Small MNE

Stambena kolekcija Porto Montenegro trenutno se sastoji od sedam stambenih zgrada sa ukupno 240 luksuznih apartmana, kao i osme zgrade hotela Regent, koja sadrži još 51 stambenu jedinicu. S obzirom da je 2009. godine prodao više od 300 jedinica, Porto Montenegro je jedna od najbrže prodavanih nekretnina na Mediteranu.

Stambeni kompleksi Aqua Wing, Regent Pool Club

Smješten pored postojećeg hotela Regent Porto Montenegro sa kojim je povezan privatnom stazom, Regent Pool Club Residences Aqua je najnoviji dodatak stambenoj kolekciji Porto Montenegra, koji je otvoren u ljeto 2017. godine. Po modelu apartmansko-hotelskog kondominijuma, stanovi imaju direktan pristup opsežnim uslugama i pogodnostima Regent hotela sa pet zvjezdica i timu za upravljanje na licu mjesta.

STAMBENE JEDINICE KSENIJA

Rezidencijalni kompleks Ksenija je dizajniran radi maksimalnog korišćenja raspoloživog pogleda na prirodne ljepote u okruženju, zadržavajući pritom sklad sa lokalnom arhitektonskom tradicijom. Ovih 48 stambenih jedinica na liniji obale raspolažu sa 24-satnom uslugom recepcije, podzemnim parking prostorom, skrovitim terasama, bazenima i platformama za sunčanje, koji obezbjeđuju komfor i privatnost naših stanara u svakom  trenutku. 

STAMBENE JEDINICE TARA

Smještene na Trgu Venecija, dobile su naziv po Kanjonu  crnogorske rijeke Tare, koji je po dubini drugi kanjon u svijetu  poslije Velikog Kanjona  Kolorada u Americi. Taru karakterišu garsonjere (studios), 1 – 4 sobni stanovi i dupleks nadgrađeni stanovi (penhouses), sa sjajnim prostorima za razonodu i privatnim krovnim bazenima. Tara nudi izuzetne poglede na Porto Montenegro i direktan pristup njenoj  marini, sa obje strane.

STAMBENE JEDINICE MILENA

Intimni blok od samo devet stanova, koji je svoje ime dobio po sjajnoj kraljici Mileni pod čijom je vladavinom Crna Gora stekla nezavisnost. Smještena između istorijskog Kapetanovog parka, koji zauzima površinu od 10 jutara zemljišta, i seoskog pješačkog puta oivičenog palminim drvećem, ova građevina se ističe jedinstvenim kaskadnim fontanama koje dopunjavaju višeslojnu arhitekturu objekta.

STAMBENE JEDINICE ZETA

Ove stambene jedinice uživaju u darežljivim prostorima bašta-terasa i zapadno okrenutim pogledima na rivu. Zeta nudi asortiman od 22 visoko-standardne garsonjere  i 1 – 2 sobnih stambenih jedinica. Kruna ovog objekta je krovni bazen, dok serija prodavnica i pratećih sadržaja karakterišu njeno prizmelje.

STAMBENE JEDINICE OZANA

Nazvane po čobanici iz 15. vijeka, koja se poštuje kao Svetica, ova reprezentativna građevina  nalazi se u srcu ekskluzivnog nautičkog života  Marine Porto Montenegro. Njenih 23 visoko-standardne garsonjere i 1 – 3 sobni stanovi karakterišu se dvorištem, elegantno projektovanim bazenom i uređenom baštom.

STAMBENE JEDINICE TEUTA

Zgradu Teuta, kao početnu stambenu ponudu Marine Porto Montenegro,  karakterišu 29 stanova uz samo more, svi sa pogledom na more i planinu nadgledajući luku. Smještene u podnožju Lukobrana jedan, ove stambene jedinice izazvale su izuzetno interesovanje i rasprodate su  tokom samo nekoliko sedmica od momenta njihovog oglašavanja 2009. godine. Zgrada Teuta je dobila ime po prelijepoj ilirskoj kraljici Teuti, koja je vladala od 231. do 227. prije nove ere.

Za dodatne informacije i upite u vezi sa prodajom, obratite se putem e-mail adrese  sales@portomontenegro.com  ili pozovite +382 32 661 059

PM Residential Collection Video Cover
Close Popup