­ ­ ­ ­

PMYC Sportski klub

Sports Club

Otvoren svakog dana od 6 časova ujutru do 22 časa uveče za stanare, goste marine, posadu i lokalnu zajednicu, PMYC Sportski klub u svom sastavu ima četiri teniska terena (uključujući i jedan teren sa glinenom površinom kao i jedan pokriveni), teren za skvoš, kompletno opremljen fitnes centar sa opremom za kardio-vaskularni trening i trening sa tegovima, personalni trening, kuglanu, stoni tenis, mreže za kriket, bilijare i nudi raznovrsne discipline koji se održavaju svake sedmice poput joge, Pilatesa i kardio programa.

PMYC Sportski klub unapređuje svoju ponudu iz godine u godinu kako bi svojim članovima pružio najbolji mogući doživljaj.

U sklopu kontinuiranog poboljšanja ponude, nedavno smo dodali redovne časove vruće joge, Kangoo Jumps fitnes program, proširili fitnes prostor za vježbe istezanja, dodali Reformer Pilates mašinu, povećali izbor sportskih dodataka prehrani na recepciji, nabavili jednu od najmodernijih traka za trčanje Technogym Run Now i petu multifunkcionalnu spravu za vježbanje sa sajlama.
Tokom radnog vremena teretane, 7 dana u nedjelji, klijentima nudimo i personalizovane trening programe sa našim instruktorima.

U našoj najnovijoj ponudi su i programi za opuštanje, koji uključuju sve vrste relaksacionih i sportskih masaža, kao i usluge sportske dijagnostike kako bi pomogli trenerima i naprednim igračima da što efikasnije treniraju.

Srdačna i personalizovana usluga okuplja sve veći broj članova svih starosnih dobi, profesija i sposobnosti u savremenom prostoru korporativne zgrade Porto Montenegra (bivši Dom Vojske) u Tivtu.

kontakt

Telefon: +382 (0) 32 660 744

Email: scbookings@portomontenegro.com

lokacija

Mapa naselja

Close Popup