­ ­ ­ ­

Prodaja i usluga

Shopping

MODA

Modna ponuda u nautičkom naselju predstavlja vrhunac industrije mode i zastupljeni su neki od vodećih luksuznih brendova kao što su Balenciaga, Cartier, Celine, Chloe, Chopard, Diane Von Furstenberg, Dior, Dita, Dolce & Gabbana, Dries Van Noten, Ermanno Scervino, Gucci, Hublot, Isabel Marant, Marni, Philipp Plein, Rochas, Saint Laurent, Tom Ford, Vacheron Constantin, Valentino i mnogi drugi. Ne samo što su dostupne prêt-à-porter i resort kolekcije, već ima i brojnih komada u ograničenom broju, koji se mogu pronaći u određenim buticima.
U nautičkom naselju nalaze se i konceptualne radnje koje nude glavne modele svojih proizvođača, multi-brand radnje, najsavremenije konceptualne radnje, kao i shop-in-shop butici. Ukoliko tragate za najboljim prilikama za kupovinu koje se mogu naći u Crnoj Gori, zaputite se u Excelsior, Fashion Gallery, Genny, Heidi Klein, MaxMara, Misahara, Mooi, Perfume Shop, Planetkids, Shubeshu i Uzurii.
Obratite se prodavcima za mogućnost kupovine bez poreza!

DODATNI SADRŽAJI

Bilo da dolazite tokom ljeta ili zime, Porto Montenegro Vam nudi sve sadržaje koji Vam mogu pasti na pamet, a koji ispunjavaju potrebe svih posjetilaca, od onih koji ostaju nekoliko dana do naših stanovnika koji žive u selu tokom čitave godine. Banka, apoteka, piljara, hemijsko čišćenje, frizerski salon, spa centar, dječije igralište i cvjećara stvaraju savršenu ravnotežu koja garantuje da će o Vama uvijek neko voditi računa, bilo da živite na kopnu ili na moru.

PUTNE I JAHTING USLUGE

Skup usluga na našem sajtu osmišljen je da osigura da Vaš boravak bude što prijatniji i nudi se 24-časovna konsijerž usluga, usluga upravljanja destinacijom, iznajmljivanje automobila, aviona i helikoptera, prodaja jahti i čarter brokeri, usluga oslobađanja od poreza, voskarnica, kao i usluge pomoći jahtama koje su dostupne 24h dnevno, 7 dana u nedjelji.

Specijalizovane prodavnice 

Nama u Porto Montenegru je cilj da svim gostima pružimo svaki mogući ugođaj i sve ono što im je neophodno. Naše specijalizovane prodavnice nude neke od najmodernijih koncepata i luksuznih predmeta. Naša sve veća ponuda specijalizovanih prodavnica trenutno podrazumijeva umjetničke galerije, koje na prodaju nude izuzetna lokalna i međunarodna umjetnička djela, kao i konceptualne radnje u kojima možete kupiti sve od kuhinjskog pribora, preko modnih detalja do ljupkih sitnica, kao i novu audiovizuelnu radnju sa najmodernijom opremom koja se može naći na tržištu.
Close Popup