­ ­ ­ ­

Jahting klub

Rame uz rame sa najprestižnijim jahting klubovima na svijetu, Porto Montenegro Yacht klub predstavlja kombinaciju tradicije i savremenog luksuza. Nedavno renovinari kompleks, koji je dizajnirao Tino Zervudachi iz kompanije MHZ Design u Parizu predstavlja mjesto gdje članovi PMYC imaju pristup ekskluzivnoj Members Lounge, restoranu / baru, prostorijama za jedrenje i veslanje, teretani, terenima za tenis i čudesnom bazenu od 64m. U kompleksu se takođe nalazi noćni klub i lounge bar Platinum, kao i restoran De Gustibus zajedno sa barom na poluspratu sa pogledom na bazen.

Osnovan 2010, PMYC se razvio u žilu kucavicu jedrenja u Crnoj Gori. Njegova flota jahti konstantno raste i uključuje Blu26 i Tofinou 9.5 jahte. PMYC svojom flotom često učestvuje na brojnim međunarodnim regatama i dio je ekskluzivnih manifestacija i redovnih okupljanja koje Klub organizuje tokom godine.

Postoje različiti nivoi članstva koji uključuju pakete sa kompletnim pristupom i posebnim sferama interesovanja. Saznajte više.

KONTAKT INFORMACIJE

Telefon: +382 (0) 32 660 716
E-mail: pmyc@portomontenegro.com

Welcome To MNE Video Cover
Close Popup