­ ­ ­ ­

Partnerski klubovi

Sailing

Porto Montenegro Yacht Club (PMYC) je uspostavio partnerstvo sa jahting klubovima širom svijeta; kada putujete, samo pokažete svoju člansku kartu PMYC i uživate u beneficijama u sljedećim jahting klubovima: 

ONE 15 MARINA

Ušuškan u ekskluzivnoj enklavi uvale Sentosa Cove u Singapuru, ONE°15 Marina Club je dio modernog, luksuznog kvarta u razvoju, namijenjenog visokom društvu, koji se pozicionira tako da postane jedna od najbolje integrisanih zajednica životnog stila na vodi u svijetu. Evocirajući glamur i eleganciju Monte Karla, ONE°15 nudi kapacitete marine svjetske klase i prepun je sveobuhvatnih sadržaja luksuznog privatnog kluba koji pruža ugostiteljske usluge kako vlasnicima brodova tako i ostalima. Nije to samo klub, već destinacija koja nudi do sada neviđen stil života.

BENEficije

Članovi PMYC dobiće sljedeće beneficije: korišćenje klupskih kapaciteta, kapaciteta za golf, smještaj, hranu i piće, plivanje, pristup privatnim klubovima širom svijeta koji su članovi IAC (međunarodne asocijacije klubova).

kontakt

Grace, T: +65 6305 6988 (ext 142)    Email: grace@one15marina.com

MOSCOW ROYAL YACHT CLUB

Moscow Royal Yacht Club (MRYC) objedinjuje modernu marinu, restoran na samoj obali sa plažnim rizortom, tribine za gledaoce i poslovni centar sa kafićem. MRYC nudi 190 vezova za plovne objekte od 9 do 40 metara, luksuzno mjesto za bijeg radi odmora kraj rijeke u samom  gradu, jedan od najboljih restorana Arkadija Novikova (Arkady Novikov)  -  Vodny, stanove za prodaju od 150 i 200 metara kvadratnih, DoubleTree by Hilton Moscow - hotel sa 270 soba, poslovni centar sa kancelarijama najvećih proizvođača jahti: Azimut Yachts, Ferretti Yachts, Custom Line, Princess Yachts, Fairline Yachts itd, kao i prostore za održavanje različitih događaja.

BENEFIcije

Članovi PMYC dobiće sljedeće beneficije: Popust od 20% u restoranu Vodny u Marini, slobodan ulaz na sve događaje koji se održavaju u RYC, popust od 25% na sobe u hotelu DoubleTree by Hilton Moscow (koji se nalazi u sklopu Marine).

kontakt

Cristina Guryanova, T: +7 926 206 19 69, Email: pr@royalyachtclub.ru

VISUN ROYAL YACHT CLUB

Visun Royal Yacht Club (VRYC) u Saniji je integrisani jahting projekat koji obuhvata: platinasti hotel sa 5 zvjezdica samo za članove, marinu za jahte sa 216 vezova (sa usidrenih više od 150 jahti do 36 m dužine), Centar za prodaju i servisiranje jahti koji je zaslužno stekao status dilera nekoliko renomiranih internacionalnih brendova, kao što su Beneteau, Lagoon i Montecarlo Yachts, izložbeni prostori na samoj obali u kojima se nalaze sjedišta dilera najvećih imena jahtinga u svijetu: Azimut, Ferretti, Sunseeker itd. Od 2010. godine, Visun Yacht Club je takođe organizator i domaćin događaja Randevu u Hajnanu (Hainan Rendez-Vous).  

BENEficije

Članovi PMYC dobiće sljedeće beneficije: besplatno korišćenje kapaciteta VRYC, uključujući: restorane, bar, banket, klub posvećen zdravlju, spa centar, karaoke televiziju (KTV) i Centar za čarter jahte (osim vezova).

kONtakt

Ben Xie, Email: ben.xie@visun-yacht.com

VAINON YACHT CLUB

Američki jahting klub, međunarodni brend jahting klubova, čiji su suosnivači Vanion Group i American Clubs International, prvi je svjetski brend tematskih jahting klubova u sklopu American Clubs International.  

kontakt

nikita@americanyachtclub.com.cn

ROYAL NAVAL CLUB AND ROYAL ALBERT YACHT CLUB 

Royal Naval Club datira iz 60-ih godina 19. vijeka, kada je postao svetilište i mjesto za izlazak mornaričkih oficira koji su generalno bili dugo vremena odsutni od kuće. Godine 1971. se spojio sa klubom Royal Albert Yacht Club i tako formirao sadašnju organizaciju. 
Klub aktivno podržava i podstiče sportsko jedriličarstvo i veslanje i ima mnoge druge interesne grupe uključujući ljubitelje bridža, vina i muzike, pilates itd. Klub naročito pruža širok i maštovit program društvenih aktivnosti i objeda za svačiji ukus. Članovi uživaju privilegiju korišćenja kapaciteta više od 50 partnerskih jahting klubova širom svijeta, na bazi reciprociteta, a naročito njegujemo odnose sa Royal Navy, the Royal Naval Sailing Association i the Association of Retired Naval Officers (Kraljevskom mornaricom, Jedriličarskom asocijacijom Kraljevske mornarice i Asocijacijom penzionisanih mornaričkih oficira).

BENEFIcije

Korišćenje Klupskog doma, klupskih kapaciteta u privatne svrhe, pristup bogatoj pomorskoj biblioteci, pristup klupskim vezovima u Marini Haslar po povlašćenim cijenama, te hrana i vino po povoljnim cijenama. Posjetioci Kluba su dobrodošli da se pridruže društvenom programu formalnih večera, zakuski u klubu i tokom jedrenja, te specijalnom zabavnom programu unutar kluba, uz pozorište i i druge vanjske posjete. 

kontakt

+44 (0) 23 9282 5924 / info@rnc-rayc.co.uk

CENTRO UNIVERSITARIO SPORTIVO ITALIANO BARI (CUS BARI)

Sagrađen 1944. godine kao univerzitetski sportski centar, CUS Bari danas je najveći univerzitetski sportski centar u Italiji i sasvim se integrisao u marinu u čijem se okruženju nalazi. 

BENEFIcije

Besplatan pristup svim kapacitetima u prva tri dana i popust od 50% za naknadne dane. Sidrenje broda; ulaz na bazen; teretana; košarka, tenis, fudbal, klizanje, trkačka staza i, uz prethodni dogovor, časovi veslanja i vožnje kanua.

Cus Bari Map

kontakt

pasquale.triggiani66@gmail.com

Close Popup