­ ­ ­ ­

Skola Jedrenja

13240176683 5Ca297cb69 H

PMYC Sailing Squadron predstavlja mjesto gdje početnici kao i iskusni jedriličari mogu uživati u ovim sportu punom izazova ali takođe i uživanja. Članovi imaju pristup trkačkoj floti PMYC koju čine Blu26 i Tofinou 9.5 čamci, Pico i Optimist Dinghies, objektima za veslanje kao i Sailing Squadron Lounge uz brojne nedjeljne plovidbe, regate i društvene događaje.

Sailing Squadron Lounge nije samo elegantno i moderno okruženje gdje se članovi mogu družiti, već nudi i usluge biblioteke sa međunarodnom literaturom i DVD diskovima, uz besplatno korišćenje projektora i velikog ekrana. Pored toga, članovima su na raspolaganju bar, kuhinja i klupski sadržaji za potrebe konferencija i poslovnih sastanaka.

GODIŠNJE REGATE

PMYC Regatta, 13. Februar

PMYC Match Race, 11. – 13. Mart

PMYC Board Members Cup, 8. – 10. April

Blu26 Race Montenegro, 6. i 7. Maj

PMYC Regatta, 27. Maj

Interclub Match Race, Datum jos uvijek nepoznat

Arsenal Cup, 9. Jul

PMYC Regatta, 6. Avgust

The Thousand Islands Race, 15. – 25. Septembar

PMYC Regatta, 15. Oktobar

JEDRILIČARSKI KLUB ZA DJECU

Na ovim kursevima se djeca upoznaju sa svim aspektima jedrenja, počevši od pripreme, porinjavanja i aktivnosti na vodi pa sve do pranja i odlaganja čamaca. Po završetku kursa, svako dijete dobija sertifikat RYA kao dio Jedriličarske mreže za mlade (Youth Sailing Scheme).

Kurseve mogu pohađati djeca od 8 do 16 godina i oni se sastoje od 10 sesija koje se odvijaju na nedjeljnoj osnovi iz PMYC. Kursevi počinju u aprilu, julu i septembru.

KONTAKT INFORMACIJE

Telefon: +382 (0) 32 660 716
E-mail: pmycss@portomontenegro.com

Close Popup