Boats in marina

Vodič za jahting i iznajmljivanje jahti u Crnoj Gori – istražite dragulje Jadrana

Otkrijte naš detaljni vodič za jahting i iznajmljivanje jahte. Crna Gora vas čeka sa nepresušnim prilikama za plovidbe jahtom i uživanje u čarima Jadrana.

Island with houses

Vodič za putovanje u Crnu Goru – put u Crnu Goru 2024.

Pročitajte kompletan vodič za putovanje u Crnu Goru i otkrijte šta je potrebno za put, šta posjetiti u Crnoj Gori i još mnogo korisnih informacija!

Man hiking in the mountain

Planinarenje u Crnoj Gori – najbolje hiking rute u Crnoj Gori

Otkrijte najbolje planinarske rute u Crnoj Gori. Neka vaš izbor za planinarenje budu Boka ili Prokletije, a avanturu završite opuštanjem u Porto Montenegru!

Život na moru – uticaj mora na zdravlje

Korist od mora po vaše zdravlje može da bude ogromna. Ljekovitost morske vode dokazana je još odavno, ali da li ste znali kako more utiče na ljudsku psihu?

Najbolji luksuzni hoteli u Crnoj Gori na moru – top preporuke

Looking for the best luxury hotels in Montenegro? Explore our top recommendations and experience the outstanding life on the enchanting Adriatic coast!

Work from yacht

Najbolje države za rad na daljinu – zašto odabrati Crnu Goru?

Planirate rad na daljinu iz inostranstva i tražite najbolju destinaciju? Pročitajte naš tekst i saznajte zašto Crna Gora treba da bude vaš prvi izbor!

Porez na dobit Crna Gora – sve što treba da znate o porezu i investicijama u Crnoj Gori

Naučite sve što vam je potrebno za vašu sljedeću veliku investiciju!

Areal view of marina

Prva evropska TYHA akreditovana „Ekološki čista marina“

Ponosni smo na to da je Porto Montenegro prva evropska marina koja je dobila akreditaciju „Ekološki čista marina“ od strane TYHA asocijacije

apartments on coast real estate

Kupovina nekretnine u Crnoj Gori – kompletan vodič

Otkrijte kako promišljeno investirati u nekretnine u Crnoj Gori, kao i koje benefite na duže staze će vam donjeti ovakav tip investiranja.

Marc jacobs parfume brand bottle linen

Mark Džejkobs – upoznajte vizionara iza istoimenog brenda

Mark Džejkobs, predstavlja zaista posebnu individuu u svijetu mode, on je bio na čelu dva modna carstva, od kojih je jedno bilo Louis Vuitton

women walking a catwalk fashion show

Upoznajte Balmain – jedan od najvoljenijih modnih brendova

Za modnu kuću Balmain, stil je uvijek bio nešto više od prolaznog trenda. Raskošan i luksuzan, potpis kuće Balmain je stajao na vječnim, klasičnim komadima jednostavnih linija, kod kojih se neprikosnovena pažnja uvijek posvećivala detaljima.