Organizacija događaja i proslava

Organizacija svih vrsta proslava

U okviru Porto Montenegro kompleksa pronaći ćete savršen prostor za organizaciju svih vrsta proslava. Bilo da se radi o organizaciji korporativnih proslava, poslovnog sastanka ili venčanja iz snova, naš tim stručnjaka će vam pomoći da organizujete jedinstven događaj. Svadba iz bajke na obali čuvenog Bokokotorskog zaliva. Muzički festival ili revija visoke mode u sjenci istorijske mornaričke baze. Ili korporativna konferencija u “twin” formatu za nekoliko stotina delegata. Šta god da je u pitanju, Porto Montenegro pruža jedinstveni ambijent za nezaboravan događaj.

Iznajmljivanje prostora za proslave

Porto Montenegro nudi niz jedinstvenih prostora za događaje za iznajmljivanje, od savršenih terasa na obali do modernih galerija. Pogodni su za organizaciju različitih vrsta proslava – od intimnih okupljanja do velikih korporativnih događaja. Bilo da se zainteresovani za organizaciju konferencija, koktel večeri, rođendanskih proslava, proslava venčanja ili korporativnih proslava, u ponudi imamo otvorene i zatvorene prostore za iznajmljivanje za veći i manji broj ljudi. Istražite ponudu i sigurni smo da ćete pronaći idealan prostor za organizaciju željenog događaja!

Planirajte svoj događaj

Bez obzira na veličinu ili vrstu vašeg događaja, naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju za savjete i podršku prilikom planiranja. Od odabira mjesta održavanja događaja i uređenja do planiranja menija, obezbjeđivanja keteringa i zabave, prevoza i smještaja, čak i usluga planiranja Vašeg vjenčanja, možemo vam pomoći da napravite nezaboravan događaj.

Naši Partneri