Život u Porto Montenegru

Mjesto izvanredne stvarnosti

Zamislite mjesto na kome duša može naći puni izraz svojih želja, a život svoje najdublje značenje. Bez stresa i iskušenja koje nosi svakodnevica. To se i vidi na licima onih koji su sebi ovdje stvorili dom. A, osjeća se i u vazduhu, kao nježni miris soli ili zvonki smijeh u daljini nošen lakim primorskim povjetarcem.

Portoniani

Oni su kreativci, nomadi, vizionari. Preduzetnici, izumitelji, inovatori, umjetnici i njihove muze. Tragajući za istinom i uvijek voljni da uče nove stvari, Porto Montenegro ih je okupio iz 40 različitih zemalja svijeta, a spaja ih nepresušna žudnja za životom van uobičajenih granica.

PMYC

U okviru međunarodno priznatog centra sportske i društvene izvrsnosti, kakav je Yacht Club Porto Montenegro, članovi uživaju u takmičarskom i neobaveznom jedrenju i bogatoj ponudi zabave, kako na moru tako i na kopnu, dok Buddha-Beach restoran i lounge garantuje zabavu do ranih jutarnjih sati pored dobro poznatog bazena PMYC.

Knightsbridge School International

KSI Montenegro je stub zajednice Porto Montenegra, mjesto građenja znanja, proširivanja vidika i učenja kroz opipljiva iskustva. Kao važna karika u građenju cjelogodišnje destinacije, škola KSI pruža djeci mogućnost da postignu maksimalni potencijal, razviju talente i ostvare svoje snove.

Novosti o zajednici