Posao

Pronađite savršeni balans

Zamislite svoj savršeni radni dan. Dok provjeravate svoju elektronsku poštu na otvorenom, sunce se probija iznad okolnih planina. Laganom šetnjom stižete do svoje kancelarije na obali – jer ovdje nema saobraćajnih gužvi. Uključili ste se na video poziv sa terase koja gleda na nautičko naselje dok nježni maestral donosi potreban talas svježine, sa veličanstvenom Bokom Kotorskom u pozadini. Postoji bolji način za rad – i čeka vas ovdje.

Najam kancelarija

Pronađite svoj idealni prostor za rad u Porto Montenegru. Izbor kancelarijskih prostora po principu “ključ u ruke”, namještenih i nenamještenih, dostupnih za kratkoročno i dugoročno rentiranje, koji nude fleksibilna rješenja za preduzetnike i mala preduzeća.

Zajednički radni prostori

Porto Montenegro je dom ekosistema start-up preduzeća koji se sve brže razvija, nezavisnih poslovnih ljudi, kreativnih stvaralaca, frilensera i biznis vizionara. Centar za inovacije pruža im inspirativni zajednički prostor za rad koji podstiče saradnju i rast.

Boravak

Porto Montenegro je mjesto koje pruža jedinstvenu priliku vizionarskim, maloprodajnim i ugostiteljskim brendovima za proširenjem svoje ponude na brzo rastućem tržištu. Ako vas zanima kako vaš biznis može postati dio međunarodno prepoznate uspješne priče, kontaktirajte retail@portomontenegro.com