Coworkers in the office
Comfortable balcony with a sea view
The man in the office

Kancelarijski prostor

Idealni kancelarijski i coworking prostori

Zamislite svoj savršeni radni dan. Dok provjeravate svoju elektronsku poštu na otvorenom, sunce se probija iznad okolnih planina. Laganom šetnjom stižete do svoje kancelarije na obali – jer ovdje nema saobraćajnih gužvi. Uključili ste se na video poziv sa terase koja gleda na nautičko naselje dok nježni maestral donosi potreban talas svježine, sa veličanstvenom Bokom Kotorskom u pozadini. Postoji bolji način za rad – i čeka vas ovdje. Od početka Kovid krize, sve je veća potražnja i potreba za rad na daljinu, a Crna Gora je prepoznata kao sjajna prilika i idealno mesto za brojne digitalne nomade i preduzetnike. Istražite ponudu kancelarijskog prostora u okviru Porto Montenegra i pronađite idealan prostor shodno vašim potrebama!

Iznajmljivanje kancelarija

Pronađite svoj idealni kancelarijski prostor za rad u Porto Montenegru. Iznamljivanje kancelarijskih prostora po principu “ključ u ruke”, namještenih i nenamještenih, dostupnih za kratkoročno i dugoročno rentiranje, koji nude fleksibilna rješenja za preduzetnike i mala preduzeća. Takođe, ukoliko ste u procesu pokretanja biznisa u Crnoj Gori sigurni smo da ćete u Porto Montenegru pronaći idealan kancelarijski prostor u kojem će vaši zaposleni uživati u modernom ambijentu na samoj obali mora!

Boravak

Porto Montenegro je mjesto koje pruža jedinstvenu priliku vizionarskim, maloprodajnim i ugostiteljskim brendovima za proširenjem svoje ponude na brzo rastućem tržištu. Ako vas zanima kako vaš biznis može postati dio međunarodno prepoznate uspješne priče, kontaktirajte retail@portomontenegro.com