Planiranje događaja

Planiranje svih vrsta proslava

Organizujte proslavu ili bilo koji drugi događaj u luksuznom okruženju Porto Montenegra. Nestvarna atmosfera za Vaše sudbonosno “da”. Rođendanska proslava ispraćena dobrom muzikom i plesom, druženjem, smijehom i razgovorom. Timske večere i prilike za povezivanje, proširivanje vidika, nadogradnju znanja, nova poznanstva. Porto Montenegro je mesto brojnih događaja i dešavanja i izgradili smo višegodišnje iskustvo u organizaciji različitih vrsta događaja. Istražite prostore za iznajmljivanje za proslave i organizujte nezaboravan događaj u Porto Montenegru.

Planiranje vjenčanja

Vjenčanje u Crnoj Gori u okviru kompleksa Porto Montenegro je savršen način da započnete svoje bračno putovanje. Bilo da sanjate o intimnoj ceremoniji sa malom grupom gostiju u prekrasnoj crkvi iz 12. vijeka, ili o veličanstvenoj proslavi vjenčanja za nekoliko stotina ljudi, naši profesionalni planeri vjenčanja pobrinuće se da vam svaka želja bude ispunjena, od pronalaženja savršenog mjesta za održavanje događaja do odabira najboljeg menija. Poverite organizaciju i planiranje vjenčanja našem stručnom timu i bez ikakvog opterećenja spremni dočekajte vaš veliki dan!

Organizacija proslava

Možda je u pitanju jubilarna proslava rođendan koji zahtijeva nešto posebno. Ili se radi o veseloj dječijoj proslavi, upotpunjenoj klovnovima i igrama, blještavim bojama i uzbuđenjem. Ili je pak u pitanju formalniji, još sofisticiraniji događaj, u impozantnoj sjenci nekadašnjeg istorijskog centra za popravku podmornica – Synchro. Jedinstveni događaj zaslužuje jedinstvenu pozornicu. Kontaktirajte naš tim i organizujte proslavu kako dolikuje!

Organizacija korporativnih proslava

Od lansiranja proizvoda koji privlače pažnju medija do konferencija koje bude interesovanje publike, teško da ima boljeg ambijenta od Porto Montenegra. Bilo da se radi o simpozijumu za nekoliko stotina ljudi, organizaciji tim bildinga ili o sastanku odbora direktora na superjahti na marini, imajte povjerenja u naš stručni tim koji će organizovati idealni događaj.