Planiranje događaja

Za svaku priliku

Nestvarna atmosfera za Vaše sudbonosno “da”. Rođendanska proslava ispraćena dobrom muzikom i plesom, druženjem, smijehom i razgovorom. Timske večere i prilike za povezivanje, proširivanje vidika, nadogradnju znanja, nova poznanstva. Još jedan nezaboravan događaj u Porto Montenegru.

Vjenčanja

Bilo da sanjate o intimnoj ceremoniji sa malom grupom gostiju u prekrasnoj crkvi iz 12. vijeka, ili o veličanstvenoj proslavi za nekoliko stotina ljudi, naši profesionalni planeri vjenčanja pobrinuće se da vam svaka želja bude ispunjena, od pronalaženja savršenog mjesta za održavanje događaja do odabira najboljeg menija.

Proslave

Možda je u pitanju jubilarni rođendan koji zahtijeva nešto posebno. Ili se radi o veseloj dječijoj zabavi, upotpunjenoj klovnovima i igrama, blještavim bojama i uzbuđenjem. Ili je pak u pitanju formalniji, još sofisticiraniji događaj, u impozantnoj sjenci nekadašnjeg istorijskog centra za popravku podmornica – Synchro. Jedinstveni događaj zaslužuje jedinstvenu pozornicu.

Korporativni događaji

Od lansiranja proizvoda koji privlače pažnju medija do konferencija koje bude interesovanje publike, teško da ima boljeg ambijenta od Porto Montenegra. Bilo da se radi o simpozijumu za nekoliko stotina ljudi ili o sastanku odbora direktora na superjahti, imajte povjerenja u naš stručni tim koji će organizovati idealni događaj.