Poslovne prilike

Povoljan ambijent za poslovanje

Od proglašenja nezavisnosti 2006. godine, Crna Gora je brzo postala jedna od evropskih ekonomija sa snažnim fokusom na biznis. Ova dinamična i mlada zemlja, koja je sve popularnija destinacija za međunarodne investitore, ima mnogo toga da ponudi preduzetnicima, od fleksibilnog zakonodavstva do niskih poreskih stopa.

Pokretanje biznisa u Crnoj Gori

Proces osnivanja firme u Crnoj Gori je dobro definisan i jednostavan, sa pojednostavljenim procedurama i minimalnim formalnim zahtjevima i dokumentacijom. Mogli biste uživati u brojnim benefitima koje pruža poslovna klima Crne Gore za samo sedam do deset dana od prijave do otvaranja firme.

Iznajmljivanje poslovnih prostora u Porto Montenegru

Središte za druženje, kupovinu i rekreaciju, Porto Montenegro nudi neprevaziđene prilike za brojne biznise i preduzetnike vizionare. Ako želite da postanete dio zajednice koja stremi ka kontinuiranom poslovnom uspjehu, molimo vas kontaktirajte naš tim zadužen za lizing maloprodajnih poslovnih prostora, kako biste dobili informacije o trenutnim mogućnostima za iznajmljivanje raspoloživih prostora, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata.

Ekonomsko državljanstvo

Kupovina SIRO rezidencije može kvalifikovati vas i vašu porodicu za učešće u programu ekonomskog državljanstva Crne Gore, putem kojeg možete dobiti crnogorski pasoš koji omogućava putovanje bez vize u 124 zemlje i teritorije, te nisko, paušalno oporezivanje i mnoge druge vrijedne benefite.

Rentiranje kancelarijskih prostora

Pronađite svoju idealnu bazu u Porto Montenegru. Izbor poslovnih prostora i kancelarija po principu “ključ u ruke”, namještenih i nenamještenih, dostupnih za kratkoročno i dugoročno izdavanje, koji nude fleksibilna rješenja za preduzetnike i mala preduzeća.