Žena sjedi na klupi pored mora

Solo putovanja po Evropi – najbolje destinacije za putovanje za jednu osobu

U ovom vodiču za putovanja otkrivamo neka luksuzna solo putovanja u Evropi koja obećavaju raskoš, kulturno bogatstvo i zadivljujuće pejzaže.

Man sitting on a chair with sea view in front of him

Digitalni nomadi – ko su i kako izgleda njihov život?

U današnje vreme, tradicionalan posao od 9 do 5 više nije jedini put ka ispunjavajućoj karijeri. Porast tehnologije i interneta doveo je do nastanka nove vrste profesionalaca – digitalnih nomada.

Women's hands holding a flower in a bath

Spa vikend za dvoje – romantična mjesta za relaksaciju u Evropi

Dok istražujemo najizuzetnije spa destinacije Evrope u ovom članku, naučićete sve što treba da znate kako biste osigurali da vaš sledeći spa odmor bude ništa manje nego magičan!

Boats in marina

Vodič za jahting i iznajmljivanje jahti u Crnoj Gori – istražite dragulje Jadrana

Otkrijte naš detaljni vodič za jahting i iznajmljivanje jahte. Crna Gora vas čeka sa nepresušnim prilikama za plovidbe jahtom i uživanje u čarima Jadrana.

Island with houses

Vodič za putovanje u Crnu Goru – put u Crnu Goru 2024.

Pročitajte kompletan vodič za putovanje u Crnu Goru i otkrijte šta je potrebno za put, šta posjetiti u Crnoj Gori i još mnogo korisnih informacija!

people at the dinner

Dobrotvorna večera u novootvorenom restoranu MayaBay Porto Montenegro

Porto Montenegro je proteklog vikenda imao čast da ugosti Fondaciju princa Alberta II od Monaka na veoma uspješnoj večeri prikupljanja sredstava za globalnu akciju Očuvanje mora i okeana u novootvorenom restoranu MayaBay u hotelu Regent Porto Montenegro.

Man hiking in the mountain

Planinarenje u Crnoj Gori – najbolje hiking rute u Crnoj Gori

Otkrijte najbolje planinarske rute u Crnoj Gori. Neka vaš izbor za planinarenje budu Boka ili Prokletije, a avanturu završite opuštanjem u Porto Montenegru!

Život na moru – uticaj mora na zdravlje

Korist od mora po vaše zdravlje može da bude ogromna. Ljekovitost morske vode dokazana je još odavno, ali da li ste znali kako more utiče na ljudsku psihu?

Shipyard opening

Zvanično otvoren projekat Adriatic 42

U Herceg Novom, u nekadašnjem brodogradilištu u Bijeloj, danas je zvanično otvoren projekat Adriatic 42 i počeo rad jedinstvenog objekta za popravku i održavanje mega jahti.

Najbolji luksuzni hoteli u Crnoj Gori na moru – top preporuke

Looking for the best luxury hotels in Montenegro? Explore our top recommendations and experience the outstanding life on the enchanting Adriatic coast!