15 razloga zbog kojih treba da se penzionišete u Crnoj Gori

Naučite šta čini Crnu Goru idealnom lokacijom za penzionisanje, kako da dobijete crnogorsku vizu za penzionere i kako možete provesti vrijeme u ovoj zemlji.

Najveći jahting događaji u Crnoj Gori i širom svijeta

Saznajte koji je najveći sajam jahti na svijetu i po čemu se jahting događaji u Porto Montenegru ističu u moru drugih festivala i regata širom svijeta.

20 zanimljivosti o Crnoj Gori – po čemu je poznata Crna Gora?

Discover the top 10 luxury yachting destinations worldwide! Explore high-end marinas, ideal weather conditions, and exclusive events for yacht owners.

A hand and pencil - writing on a paper

Viza i radna dozvola za strance u Crnoj Gori – uslovi i kriterijumi

U ovom vodiču detaljno ćemo se pozabaviti ključnim aspektima dobijanja radne dozvole u Crnoj Gori, uključujući proces prijave, potrebne uslove, vreme obrade, troškove, mogućnosti produženja i još mnogo toga.

Žena sjedi na klupi pored mora

Solo putovanja po Evropi – najbolje destinacije za putovanje za jednu osobu

U ovom vodiču za putovanja otkrivamo neka luksuzna solo putovanja u Evropi koja obećavaju raskoš, kulturno bogatstvo i zadivljujuće pejzaže.

Man sitting on a chair with sea view in front of him

Digitalni nomadi – ko su i kako izgleda njihov život?

U današnje vreme, tradicionalan posao od 9 do 5 više nije jedini put ka ispunjavajućoj karijeri. Porast tehnologije i interneta doveo je do nastanka nove vrste profesionalaca – digitalnih nomada.

Women's hands holding a flower in a bath

Spa vikend za dvoje – romantična mjesta za relaksaciju u Evropi

Dok istražujemo najizuzetnije spa destinacije Evrope u ovom članku, naučićete sve što treba da znate kako biste osigurali da vaš sledeći spa odmor bude ništa manje nego magičan!

An aerial view of a coastal town at sunset, with a marina filled with docked yachts and a mountainous backdrop.

TOP 5 marina za superjahte na Mediteranu

Uncover the Mediterranean’s finest with our TOP 5 superyacht marinas. Featuring exclusive amenities, state-of-the-art facilities, and superb locations.

Boats in marina

Vodič za jahting i iznajmljivanje jahti u Crnoj Gori – istražite dragulje Jadrana

Otkrijte naš detaljni vodič za jahting i iznajmljivanje jahte. Crna Gora vas čeka sa nepresušnim prilikama za plovidbe jahtom i uživanje u čarima Jadrana.

Island with houses

Vodič za putovanje u Crnu Goru – put u Crnu Goru 2024.

Pročitajte kompletan vodič za putovanje u Crnu Goru i otkrijte šta je potrebno za put, šta posjetiti u Crnoj Gori i još mnogo korisnih informacija!

people at the dinner

Dobrotvorna večera u novootvorenom restoranu MayaBay Porto Montenegro

Porto Montenegro je proteklog vikenda imao čast da ugosti Fondaciju princa Alberta II od Monaka na veoma uspješnoj večeri prikupljanja sredstava za globalnu akciju Očuvanje mora i okeana u novootvorenom restoranu MayaBay u hotelu Regent Porto Montenegro.

Man hiking in the mountain

Planinarenje u Crnoj Gori – najbolje hiking rute u Crnoj Gori

Otkrijte najbolje planinarske rute u Crnoj Gori. Neka vaš izbor za planinarenje budu Boka ili Prokletije, a avanturu završite opuštanjem u Porto Montenegru!