An aerial view of a bustling Porto Montenegro mega yacht marina filled with numerous boats, creating a vibrant and lively atmosphere.

Vezovi za jahte

Vez u luksuznoj marini za sve veličine jahti

Neka Vam Porto Montenegro bude dom na vodi, bilo da je to samo na dan/samo na nedjelju, tokom mjeseca ili cijele sezone. Uživajte u spektakularnom ambijentu na nenadmašnoj lokaciji, upotpunjenoj prvoklasnim sadržajima i ekspertskim uslugama vodeće marine za superjahte na Mediteranu. Rezervišite svoj vez u luksuznoj marini za jahte u Porto Montenegru već danas i otplovite na nezaboravno putovanje Jadranom!

Zimski paketi vezova

Provedite zimu u Porto Montenegru uz atraktivne personalizovane premium i platinaste pakete za vezove, uz koje imate mogućnost da platite šest mjeseci, a ostanete sedam. Bukirajte svoj vez već sada i prepustite se produženom boravku u jednoj od najpopularnijih marina na Mediteranu.

Dugoročni zakup veza za jahte

Opredijelite se za Porto Montenegro kao Vašu matičnu luku kupovinom veza u ovoj vodećoj marini za superjahte u srcu jedne od najuzbudljivijih destinacija za krstarenje na svijetu.