Man shopping for watches

Zakup komercijalnih prostora

Južno naselje

Renomirano središte maloprodajnih objekata i zabavnih sadržaja u Porto Montenegru, šetalište pored marine i centralni bulevar Južnog naselja vrvi od posjećenosti više od 3 miliona kupaca, gostiju i posjetilaca godišnje. Luksuzni brendovi koji žele da se prošire na najbrže rastuće tržište Jadrana na raspolaganju imaju organičeni prostor dostupan za iznajmljivanje.

Boka Place

Novi kompleks Porto Montenegra i uskoro nezaobilazna destinacija za kupovinu i zabavu otvara se 2023. godine. Ovaj momenat u razvoju projekta je jedinstvena prilika da vodeći modni brendovi i ostvareni ugostitelji budu dio uspjeha ovog izuzetnog kompleksa, sa vrhunskim maloprodajnim i ugostiteljskim prostorima od 28m2 do 450m2 dostupnim za zakup.

Budite u društvu vodećih svjetskih brendova

Maloprodajna mreža Porto Montenegra donosi ponudu od preko 100 međunarodnih modnih i lifestyle brendova, uključujući Boss, Bvlgari, Cartier, Celine, Chopard, Dior, Dolce & Gabbana, Hublot, Rolex i Valentino. Petnaest restorana, barova, kafića, vinarija i poslastičarnica na usluzi su stanovnicima, posjetiocima marine i turistima tokom cijele godine.