Buddha-Bar Beach Graphic

Buddha-Bar Beach

Koncept Beach bara za prave hedoniste

Pronađite mir kraj azurnih voda Boke kotorske u pravom hedonističkom raju – Buddha beach baru u Tivtu. Prepustite se sjajnom ambijentu Buddha-beach bara na plaži i susretima sa prijateljima uz kreativnu kuhinju sa azijskim pečatom. Upijajte opuštenu atmosferu i neponovljivi pogled. A, dok sunce zalazi, osjetite kako ritam sve brže pulsira, u duhu legendarnih muzičkih stilova renomiranog Buddha-Bar Beach bara u Tivtu koji međunarodni di-džejevi donose u srce Jadrana. Mesto sjajnih događaja u Crnoj Gori!

Bazen u sklopu beach bara

Malo je ambijenata koji se više pominju na Instagramu od spektakularnog infinity bazena od 64 metra u Porto Montenegru, sa nestvarno lijepim Bokokotorskim zalivom u pozadini, dok se iznad njega izdiže impozantna, tri metra visoka skulptura pod nazivom „8 mogućnosti“ priznatog katalonskog umjetnika Jaume Plensa.

Restoran

Obradujte čula specijalitetima sa eklektičnog menija Buddha beach bara u Tivtu, koji donosi spoj najboljih lokalnih sastojaka sa azijskim pečatom. Okusite bogatstvo zaliva uz svježe morske plodove i regionalne proizvode isprepletane sa egzotičnim i orijentalnim aromama iz dalekih krajeva. Proširite svoje kulinarske vidike tu gdje gostujući internacionalni kuvari serviraju savršenstvo tokom cijele godine.

Lounge Bar

Prateći ideju egalitarnih barova na plaži Goe i Ibice, gdje se na istom mjestu mogu naći poznate ličnosti, džet-set, bosonogi rejveri i mladi klaberi, Buddha-Bar Beach u Tivtu slavi i veliča boemstvo i sve što je šik, sa prirodnim stilom koji se savršeno uklapa u ambijent.

Sada otvoren za ljeto 2022. godine