Woman overlooking marina in Porto Montenegro

Vizija

San o drugačijem životu

Godine 2006. čovjek neobične pronicljivosti i bezgraničnih ambicija pogledao je dalje od onoga što je bilo i vidio ono što bi moglo da bude. Tako se upustio u avanturu – sa idejom da transformiše izrazito praktičan pomorski kompleks u nautičku idilu sa savremenom marinom, stvorivši time mjesto neobične ljepote i duše, utočište koje je preraslo u jedinstvenu internacionalnu zajednicu na obali Jadrana.

Dosadašnja priča

Danas, Porto Montenegro je postao destinacija koja plijeni pažnju šire međunarodne javnosti. San je postao veličanstvena stvarnost. Svake godine, više od tri miliona ljudi uživa u čarima posjete ili odmora u okviru ovog jedinstvenog naselja, dok je kosmopolitska zajednica istomišljenika – umjetnika i preduzetnika, sanjara i stvaralaca – naziva svojim domom.

Nesvakidašnji život čeka na Vas

Polazišna ideja ostaje u srži vizije Porto Montenegra, a naša priča o prošlosti prerasta u sve svjetliju budućnost. Ona donosi iznenađenje i oduševljenje, inovativan i dinamičan razvoj. Zajednica koja stalno evoluira, ujedinjena je ovdje sa zajedničkim ciljem – željom za stalnim napretkom, novim znanjem i iskustvom. Težnjom za drugačijim načinom života.

Šta donosi budućnost

Vizionarski master plan projekta Porto Montenegro postavlja smjernice za jasan put u budućnost, pružajući osnovu za dalju ekspanziju koja će omogućiti da se nova naselja prošire i razvije kompletan ekosistem koji bi obuhvatio potrebnu infrastrukturu za zabavu, učenje i dostizanje idealnog životnog stila svojim stanovnicima.