Architectural rendering of a vibrant residential area with modern apartment buildings surrounded by greenery, communal outdoor spaces, and people socialising in a sunlit square.

Boka Place

Nova kapija u nesvakidašnji život na obali

Otkrijte najnovije naselje Porto Montenegro – mjesto koje vrvi energijom i dinamičnim životnim ritmom, jedinstvenu, novu zajednicu sa holističkim pristupom wellness-u, ravnoteži tijela i duha i životnom blagostanju. Ovo mjesto će uskoro biti dom kosmoploitskoj zajednici istomišljenika koje povezuje potraga za vrhunskim životnim stilom.

Dostupno u zakup

Maloprodaja & ugostiteljstvo

Boka Place će postati središte druženja i rekreacije. Trenutno postoji jedinstvena prilika da vizionarski brendovi i ugostitelji postanu dio uspjeha ovog izvanrednog projekta

SIRO

SIRO koncept se nalazi u središtu sistema vrijednosti Boka Place – inovativni pristup koji karakteriše svestrana orjentacija ka blagostanju i dobrobiti, besprekorna kombinacija butik hotela i wellness centra sa servisiranim rezidencijama i vezom sa stambenim prostorima u privatnom vlasništvu. SIRO je zamišljen da njeguje i promoviše lični rast i razvoj, i predstavlja mirnu oazu koja nudi utočište od svakodnevne žurbe.

Sadržaji

Boka Place će opsluživati ​​niz vrhunskih radnji i sadržaja odabranih da posluju u skladu sa principima i načelima projektnog koncepta. To će uključivati ​​posjećene trgovine, galerije i restorane okupljene oko središnjeg trga, popularnu tržnicu i bioskopsku salu sa tri platna.

Kako‌ ‌dobiti‌ ‌crnogorsko‌ ‌državljanstvo‌

Još jedna prednost Crne Gore ogleda se u njenom fantastičnom geografskom položaju, koji omogućava da se do drugih evropskih država i metropola, stigne brzo i jednostavno. Zbog svega navedenog, crnogorsko primorje postala je atraktivna destinacija strancima.