Boka Place Residences Porto Montenegro

Boka Place

Nova kapija u nesvakidašnji život na obali

Otkrijte najnovije naselje Porto Montenegro – mjesto koje vrvi energijom i dinamičnim životnim ritmom, jedinstvenu, novu zajednicu sa holističkim pristupom wellness-u, ravnoteži tijela i duha i životnom blagostanju. Ovo mjesto će uskoro biti dom kosmoploitskoj zajednici istomišljenika koje povezuje potraga za vrhunskim životnim stilom.

Dostupno u zakup

Maloprodaja & ugostiteljstvo

Boka Place će postati središte druženja i rekreacije. Trenutno postoji jedinstvena prilika da vizionarski brendovi i ugostitelji postanu dio uspjeha ovog izvanrednog projekta

SIRO

SIRO koncept se nalazi u središtu sistema vrijednosti Boka Place – inovativni pristup koji karakteriše svestrana orjentacija ka blagostanju i dobrobiti, besprekorna kombinacija butik hotela i wellness centra sa servisiranim rezidencijama i vezom sa stambenim prostorima u privatnom vlasništvu. SIRO je zamišljen da njeguje i promoviše lični rast i razvoj, i predstavlja mirnu oazu koja nudi utočište od svakodnevne žurbe.

Sadržaji

Boka Place će opsluživati ​​niz vrhunskih radnji i sadržaja odabranih da posluju u skladu sa principima i načelima projektnog koncepta. To će uključivati ​​posjećene trgovine, galerije i restorane okupljene oko središnjeg trga, popularnu tržnicu i bioskopsku salu sa tri platna.

Ekonomsko državljanstvo

Pogodnosti vlasništva

Kupovina apartmana kojima upravlja hotel SIRO može kvalifikovati Vas i Vašu porodicu za učešće u programu sticanja crnogorskog državljanstva putem ulaganja, putem kojeg možete dobiti crnogorski pasoš što bi Vam olakšalo putovanje u 124 zemlje i teritorije, nisko paušalno oporezivanje i mnoge druge vrijedne pogodnosti.*