couple walking their dog

Pogodnosti za vlasnike

Uživajte u pogodnostima vlasništva

Iako mnogi naši stanovnici smatraju da je život u Porto Montenegru svojevrsna zaslužena nagrada – ipak, osim idiličnog okruženja, dinamičnog kulturnog života i sve šire međunarodne zajednice, kupovina nekretnine ovdje donosi niz dodatnih pogodnosti, od mogućnosti ostvarivanja prihoda od Vaše nekretnine do mogućnosti sticanja crnogorskog državljanstva.

Upravljanje rentiranjem

Vaš dom u Porto Montenegru pružiće Vama i Vašoj porodici život pun opuštenosti i uživanja. Čak i više od toga, on predstavlja i odličan izbor za ulaganje. Naša sveobuhvatna rješenja za upravljanje rentiranjem i servisiranje pobrinuće se za svaki aspekt rentiranja Vašeg doma, obezbjeđujući Vam pritom mir i maksimalni povraćaj od ulaganja.

Pogodnosti vlasništva

Nekretnine za prodaju u Porto Montenegru obećavaju izuzetno povoljan način života, uz niz vrijednih dodatnih pogodnosti, kao što su pozivnice za ekskluzivne događaje, povlašćeni pristup Jahting klubu Porto Montenegro i članstvo u Klubu vlasnika Porto Montenegro.

Ekonomsko državljanstvo

Kupovinom rezidencije kojom upravlja SIRO, Vi i Vaša porodica možete se kvalifikovati za učešće u programu sticanja crnogorskog državljanstva putem investicija, putem kojeg možete dobiti crnogorski pasoš koji olakšava putovanje bez vize u 124 zemlje i teritorije, nisku stopu paušalnog oporezivanja i brojne pogodnosti.