Image

Real Estate

Image

Rezidencije

Image
mi kreiramo uspomene

Dobrodošli u centar Mediterana

Vrijeme je najdragocjeniji poklon, kreirali smo raj gdje trenuci sa najdražim prijateljima i porodicom postaju uspomene koje ne blijede. Projektovane i izgrađene na temeljima izvrsnosti, sve naše rezidencije odgovaraju zahtjevima onih koji su u potrazi za izvanredno izgrađenim mirnim nautičkim okruženjem u uspješnoj, autentičnoj sredini.


SIGURNA INVESTICIJA NA BEZBJEDNOJ LOKACIJI

Prednosti investiranja

VRIJEDNOST – Porto Montenegro od svog osnivanja 2006. godine podržava evoluciju i rast nacionalne ekonomije, kao najuspješniji projekat na Mediteranu.

SIGURNOST - Uspjeh našeg projekta od samog osnivanja predstavlja garanciju i sigurnu investiciju našoj klijenteli iz svih krajeva svijeta.

POVJERENJE – Uporedo sa velikim uspjesima,  Porto Montenegro je postao jedinstvena i sigurna investiciona prilika ne samo kao plan, već kao dokazani i unosni projekat.

ŠTEDNJA - Poreski ambijent Crne Gore je jedan od najpovoljnijih na svijetu, te je privlačna destinacija za pojedince, familije i kompanije.

ZAJEDNICA - Porto Montenegro u kontinuitetu ulaže u društveno odgovorno poslovanje, s motivacionom klimom za unapređenje života u lokalnoj zajednici.

BRINEMO O NASLJEĐU

Vizija koja je ostvarena za manje od 10 godina

Pošaljite upit

Marina za superjahte od 450 vezova


Sportski klub i Auditorijum


Internacionalni restorani i barovi


290 luksuznih rezidnecijalnih jedinica na obali


Regent Porto Montenegro hotel i stambene jedinice sa pet zvjezdica

Bazenski kompleksi i i plažni bar


Zbirka pomorskog nasljeđa


Jedinstveni Jahting klub


Više od 60 ekskluzivnih maloprodajnih objekata i modnih jedinica


Međunarodna internatska škola Knightsbridge Schools International


Image
INTERNACIONALNA ZAJEDNICA

Porto Montenegro zajednica

Postati vlasnik rezidencijalne jedinice u nautičkom naselju Porto Montenegro znači biti dio internacionalne zajednice – članovi Kluba vlasnika stanova uživaju u brojnim benefitima, bogatom kalendaru lifestyle, art i zabavnih događaja i regati. Djeca vlasnika stanova dobijaju posebnu pažnju, od impresivnih aktivnosti za mališane do internacionalnog obrazovanja u međunarodnoj školi.

Image
BUDITE DIO EKSKLUZIVNOSTI

Klub vlasnika

Klub vlasnika stanova u nautičkom naselju Porto Montenegro okuplja preko 200 investitora u stanove i jahte u marini, nudeći širok spektar povoljnosti tokom boravka u nautičkom naselju.

Bogat kalendar događaja tokom ljeta pruža mogućnost uživanja u ležernoj atmosferi Boke Kotorske.  

Image
VRHUNSKI LUKSUZ

Jahting klub

Ugledajući se na neke od najekskluzivnijih i najljepših jahting klubova na svijetu, Porto Montenegro Jahting klub je sinonim za impresivan dizajn, raskoš i luksuzni života na vodi.

Uključujući Porto Montenegro teretanu, Sportski i Teniski klub, članovima je na raspolaganju impresivni infinity bazen dug 64m, privatni lounge za članove, noćni klub „Platinum”, restoran na otvorenom „De Gustibus” i barovi.

Članstvo u Jahting klub je jedna od mnogih prednosti kupovine veza ili nekretnine u Porto Montenegru.

Image
DOŽIVITE PRAVO ISKUSTVO SA 5 ZVJEZDICA NA JADRANU

Regent Porto Montenegro

Smješten uz samu obalu mora, Regent Porto Montenegro je butik hotel, u kategorizaciji 5 zvjezdica sa 175 soba. Gosti i stanari imaju pristup konsijeržu, bazenima, restoranima, poslastičarnici, biblioteci, cigar lounge-u i Regent Spa centru.
Image
MEĐUNARODNA INTERNATSKA ŠKOLA ZA SVE UZRASTE

Međunarodna škola Knightsbridge

U saradnji sa Knightsbridge Schools International, Porto Montenegro želi da osigura internacionalno obrazovanje za djecu čiji roditelji borave ovdje tokom cijele godine.

Namijenjena učenicima uzrasta između  3 i 19 godina, škola nudi International Baccalaureate program. kao i savremene sportske sadržaje

BUDITE DIO VRHUNSKOG LUKSUZA

Vi ste

Budite priznati član PM zajednice
Pošaljite upit

Image
ISTRAŽITE CRNU GORU

Rezidencijalne jedinice

Stambene jedinice u Porto Montenegru na samoj obali predstavljaju vrijednu investiciju. U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi i luksuzni penthouse-i.

Sve stambene jedinice imaju na raspolaganju bazene, hotelske usluge sa pet zvjezdica, recepciju, obezbjeđenje, pogled na more i planinu, i novu PMYC plažu. Ambiciozno nastavljajući realizaciju ovog projekta, planira se izgradnja golf kluba, heliodroma, konjičkog i polo centra.


Rezidencijalne jedinice u naselju

Porto Montenegro je prava lokacija za odmor i kvalitetan život tokom cijele godine. Pažljivo projektovane i izgrađene kako bi se uklopile u svoje prekrasno prirodno okruženje, stambene jedinice kreireju upečatljiv arhitektonski identitet Mediterana.

Pošaljite upit

Regent Pool Club Rezidencije

Sa inovativnim pristupom savršenoj integraciji luksuznog života na obali, kupovina stambene jedinice u Regent Pool Club kompleksu prati model „apartmansko-hotelskog kondominijuma” koji omogućava stanarima privatni pristup hotelu Regent Porto Montenegro uz korišćenje svih njegovih sadržaja, kao i pristup Klubu vlasnika Porto Montenegro.

Pošaljite upit

Image
BRINEMO SE O VAŠOJ IMOVINI

Opcije za upravljanje imovinom

Naši timovi su od početka dio projekta, te je njihovo iskustvo od izuzetne važnosti kada je u pitanju upravljanje rezidencijama na svakodnevnom nivou.
suština JE U detaljima

Posvećeni timovi za upravljanje imovinom

Naš cilj je razumijevanje i pružanje usluga kako bi se obezbijedilo nesmetano iskustvo vlasnicima stanova - profesionalci sa dokazanim iskustvom u ugostiteljstvu i funkcionisanju hotela, na raspolaganju su 24h i pokrivaju sve aspekte vlasništva i upravljanja.

Pošaljite upit


BRINEMO O VAŠOJ NEKRETNINI

Upravljanje Zakupom

Porto Montenegro nudi vlasnicima uslugu iznajmljivanja stanova koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

Ova usluga je osmišljena da pruži pravo sveobuhvatno iskustvo za one koji odluče da ostanu u naselju tokom godine.

Uspostavljanje sjajnih odnosa i klijenti koji se rado vraćaju dokaz su da je članstvo u ovoj nautičkoj zajednici užitak i privilegija.  

Pošaljite upit
Image

Profesionalci za prodaju stambenih jedinica

KLJUČ STANA U PORTO MONTENEGRU JE VAŠ
Image

Ivan Peković

DIREKTOR PRODAJE ZA CENTRALNU I ISTOČNU EVROPU

„Kao neko ko živi u Tivtu, odlično poznajem ovaj kraj - radim na projektu skoro deset godina i lako prepoznajem potrebe klijenata. Prilagođavam im našu uslugu i nalazim najbolja rješenja za njih kako bismo im pomogli da izvuku najbolje iz iskustva u Porto Montenegru”.

Image

Katie Smirnina

MENADŽER PRODAJE

„Kao dio tima prodaje, posvećena sam tome da provedem klijenta od trenutka kada poželi da postane vlasnik stana dok u potpunosti ne postane dio Porto Montenegro zajednice i njenog lifestyle-a."

Image

John Stephens

MENADŽER PRODAJE

„Baveći se prodajom dolazim u kontakt sa ljudima različitih profila - volim da razvijam čvrste odnose sa svojim klijentima kada im pomažem da donesu odluku o kupovini nekretnine u Porto Montenegru”.

Image
DOM U PORTO MONTENEGRU

Vi ste

Naš tim za prodaju stanova je na raspolaganju da Vam pokaže apartmana i jedinstvene penthouse vile koje su u prodaji.
Marina

The Marina tailored to your needs
Learn More

Marina

Projektovana tako da odgovara svim vašim potrebama.
Saznajte više

Events & Lifestyle

Experience the best of Montenegro
Learn More

Događaji i životni stil

Iskusite ono najbolje u Crnoj Gori!
Saznajte više

Šoping i gastro iskustvo

Butici i gastro lokacije na obali mora
Saznajte više

Shopping & Dining

Waterfront boutiques & gastronomy
Learn More