Radno vrijeme

Od ponedjeljka do subote: 10:00 – 22:00

Lokacija

Paviljoni

Alberta Ferretti

Poznata i poštovana kao “kraljica šifona”, Ferretti vjeruje da “odjeća ne bi trebalo da vrišti”. Zbog toga, Alberta Ferretti haljine odišu izuzetnom sofisticiranošću i zahtijevaju da se nose iznova i iznova.

Emilio Pucci

“Princ printova”, Emilio Pucci, smatra se modnom legendom. Bio je član stare firentinske plemićke porodice i pilot italijanskog vazduhoplovstva. Godine 1971. dizajnirao je odijela za Apollo 15 misiju u svemiru. Od tog trenutka, njegovu kultnu etiketu i psihodelične printove počele su da obožavaju filmske zvijezde, prve dame i članovi kraljevskih porodica.

Cividini

Cividini je poznat po svojoj tehnologiji trikotaže bez šavova, nepromočivom kašmiru i sufle kašmiru, kao i po jedinstvenom dizajnu, organskom kašmiru i svili, obojenim biljnim bojama. Ženske Cividini kolekcije konfekcije odmah se prepoznaju i daju onome ko ih nosi sofisticiran i upotpunjen izgled.

Fabiana Filippi

Trikotaža Fabiana Filippi predstavlja bezvremensku eleganciju. Dizajnirane sa komplementarnim bojama i stilom na umu, kolekcije se lako mogu kombinovati jedna sa drugom, kao i sa drugim brendovima, uglavnom sa osnovnim bojama koje će se lako uklopiti u svaki garderober, dodajući mu određeni plemeniti šik.