Otkrijte Heidi Klein kupaće kostime koje obožavaju poznate dame

Heidi Klein je brend kupaćih kostima koji je osnovan 2002. godine od strane ženskog dua – Hajdi Gosman i Peni Klajn, čiji su udruženi napori doveli do osnivanja prvog brenda u Ujedinjenom Kraljevstvu od kog možete pazariti sve što vam je potrebno za ljetovanje. 

Prvi Heidi Klein bikini butik je otvoren u Noting Hilu, jednoj od zapadnih londonskih četvrti, i podsjeća na neko utočište u Hemptonsu, ukrašeno palminim drvećem i izblijedjelom stolarijom – ambijent koji naprosto priziva ljeto i inspiriše vas da obnovite svoj garderober. 

Ovdje vam donosimo priču o osnivanju Heidi Klein brenda kupaćih kostima, njegovim počecima, kao i luksuznim proizvodma kojima mnoge žene ne mogu da odole, što uključuje i nebrojene poznate ličnosti koje su uključile Heidi Klein u svoju kolekciju.

Heidi Klein - osnivanje brenda i njegovi počeci

Prije nego što počnemo sa izražavanjem entuzijazma po pitanju ovog fantastičnog brenda, treba da znate da svaki Heidi Klein bikini predstavlja udoban način da izgledate fantastično, ali da se isto tako i osjećate dok ga nosite, bilo na plaži ili kraj bazena. 

Ali, da se vratimo na početak. 

Prva Heidi Klein kolekcija kupaćih kostima je puštena u prodaju dvije godine nakon osnivanja samog brenda. Inspiracija za kolekciju je potekla od samih žena – od razumjevanja toga šta im se dopada, a šta ne, koji krojevi im dobro stoje a koje bi trebalo izbjeći po svaku cijenu, i što je najvažnije, zaista kreirati kupaći kostim koji odgovara pravoj ženskoj figuri. 

Kao što to obično biva, prva Heidi Klein bikini kolekcija je doživjela nevjerovatan uspjeh, nakon čega je ubrzo distribuirana po najprometnijim robnim kućama, buticima, ali i luksuznim odmaralištima poput naše Porto Montenegro marine.

Heidi Klein butici, stilovi i kult poznatih 

Nakon Noting Hila, brend Heidi Klein je počeo da se širi, pa je ubrzo došlo do otvaranja novih radnji – druga po redu je otvoren u Čelsiju 2003. godine, a treća u Njujorku 2019., sa prodajnim mjestima u još 39 zemalja širom svijeta, u preko 150 radnji. 

Zahvaljujući nezavisnom i vjernom pristupu, kao i filozofij koja se zasniva na konstantnoj promjeni, svaka sezona donosi novu šik i elegantnu Heidi Klein kolekciju, za ženu koja voli da putuje i koja cijeni klasičan dizajn sa modernim osvrtom, zapečaćen u svakoj kolekciji. 

Upravo zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu i luksuznim stilovima i printovima, svaki Heidi Klein bikini ili monokini izaziva burnu reakciju – naročito u krigovima poznatih. Heidi Klein se može pohvaliti kontinuiranim obožavanjem od strane mnogih poznatih dama, među kojima se najviše izdvajaju Kejt Mos, Pipa Midlton, Olivija Palermo, Sijena Miler, ali i jedna od najvećih holivudskih diva – Dženifer Aniston. 

Pored pozamašne poznate klijentele, Heidi Klein se može pohvaliti i stalnim prisustvom u štampanim i digitalnim medijima, i izuzetnom lojalnom bazom kupaca.

Vještina izrade inspirisana ljepotom

Nije neobično što ćete naići na Heidi Klein kupaće kostime na svjetskim plažama, gdje su postali sinonim, ili još prigodnije, epitom dobrog ukusa kada su u pitanju kupaći kostimi, sa pažnjom usmjerenom na svaki detalj prilikom izrade. 

Prilkom osnivanja prvog butika ovog luksuznog brenda, osnivačice Hajdi Gosman i Peni Klajn, su imale na umu da kreiraju luksuzne kupaće kostime i prateće dodatke koji će odgovarati njihovoj viziji umjerene raskoši i kvaliteta, dostojnih najljepših svjetskih destinacija u kojima su i pronašle inspiraciju. 

Svaki Heidi Klein bikini je unikatan i prepoznatljiv – investicija koja se ne isplati samo većim samopouzdanjem koje počnete da osjećate čim ga obučete, već i činjenicom da posjedujete ne samo vječni modni komad, već komad koji je toliko kvalitetan da doslovno toliko dugo traje.

Sa tri nove kolekcije na godišnjem nivou, i korišćenjem najlukuznijih italijanskih materijala i ručno oslikanih printova, Heidi Klein zna kako da kreira kupaći koji je na putu da postane klasik.

Uljepšajte svoje ljetovanje sa Heidi Klein

Visoka moda ne brine za cijenu, što je upravo ono čime se vodi i Heidi Klein – brend koji je stvoren za nezavisnu ženu koja putuje od 7 do 9 puta godišnje, i ne libi se da iskorači iz svoje zone komfora, uvijek imajući na umu da, dok to čini, zaslužuje da izgleda dotjerano.

Heidi Klein je brend posvećen stvaranju kompletne, instant prepoznatljive ljetnje garderobe za šik svjetsku putnicu, koja uživa u luksuznim komadima visokog kvalitet, i još važnije, koja zna da cijeni sposobnost brenda da pruži udobnost i savršen kroj.

Prednosti Heidi Klein brenda i zašto je vrijedan investiranja

Većini žena je poznato da kupovina kupaćeg kostima izazov na mnogo načina. Bilo da ste u potrazi za jednodjelnim ili dvodjelnim kostimom, dobar kostim mora da bude odgovarajućeg (ali i modernog) kroja koji će lijepo istaći žensku figuru i koji neće spadati ako samo malo promjenite položaj. 

Poznato je da postoje tačno određeni komadi garderobe koji su vrijedni svake investicije, naročito zbog toga što želite da izgledate “high-end” dok ga nosite, ali i i zato što želite da vam potraje duže od jedne situacije, a takav jedan komad upravo predstavlja i Heidi Klein bikini.

Heidi Klein kupaći kostim se šije po mjeri

Svaka žena zna koliko je važno da bikini dobro stoji, naročito ako je riječ o nekom luksuznijem brendu. Iz ovog razloga Heidi Klein prioritizuje fleksibilne skrojene modele, što nije tako čest slučaj. 

U kolekcijama Heidi Klein zastupljene su različite veličine korpi, gornji dijelovi sa žicom, silikonskom trakom, punjenjem – ili bez svega toga, ali ono što je svim modelima zajedničko je udobnost, koja je na prvom mestu. 

Kako je to postignuto?

Heidi Klein se trudi da se kroj svakog modela kupaćeg kostima provjeri sedam puta, kako bi se osiguralo da bude udoban i podesan za nošenje. Riječ je o visoko kvalitetnim kupaćim kostimima koji mogu da izdrže svaku aktivnost.

Kroj za svaki tip tijela

Pored elemeneta dizajna koji su takođe jako bitni, Heidi Klein kupaći kostimi dolaze u različitim veličinama koje pristaju svakom tipu ženskog tijela. Na ovaj način se postiže mjera između funkcije i dizajna proizvoda, što omogućava da odaberete u skladu sa sopstvenim mjerama, tipu tijela, preferenciji po pitanju kroja i detalja koje možete da sklonite ako vam se se ne dopadaju.

Heidi Klein bikini uvijek može biti prilagođen i podešen na način koji vama najviše odgovara, pa tako uvijek možete izvaditi punjenje, skinuti bretele, otkriti ili sakriti onoliko koliko želite, ili, u krajnjem slučaju, pozvati “Fit to Phone” službu koja vam može pomoći oko krojenja po meri.

Boje koje ne blijede i kroj koji ne izlazi zastarijeva

Heidi Klein kupaći kostimi dolaze u bojama koje ne postoje ni kod jednog drugog brenda, u živopisnim nijansama koje ne blijede čak ni nakon pranja. 

Testovi kojima se provjerava prozirnost materijala su takođe jako rigorozni jer moraju da garantuju i visok nivo zaštite od sunca, ali pored ovih praktičnih odlika, kupaći kostim mora da izgleda i moderno, nikad zastarjelo.

Iz ovog razloga Heidi Klein raspolaže sa talentovanim dizajnerima koji kreiraju moderne komade čija je cijena u potpunosti opravdana.

Čime je opravdana?

Za slučaj da razmišljate da dodatno uložite u kupaći kostim, Heidi Klein obećava ručno oslikane printove kao i trendi kombinacije koje omogućavanu uparivanje gornjeg i donjeg dijela kupaćeg prema vašem ukusu. Hedi Klein ne samo da je olakšao vaše pakovanje za ljetovanje, već ga je učinio i elegantnijim, sa suptilnim detaljima kao što su nautički printovi, minimalistički oblici, i detalji kao što su rajsfešlusi, dugnići i petlje na pravim mjestima.

Proizvodnja Heidi Klein kupaćih kostima je održiva 

Etika i održiva proizvodnja su jezgro Heidi Klein kompanije.

Naime, kompanija radi sa malim porodičnim firmama i dobavljačima, prizvođačima tesktila i printova koji recikliraju vodu koja se koristi za boje; sirovi materijali se nabavljaju od lokalnih dobavljača koji svojim zaposlenima omogućavaju stalni napredak u vidu dodatnih obuka, višeg obrazovanja i pristupa različitim programima.

Riječ je o kompaniji koja se konstantno zalaže da smanji zagađenje u životnoj sredini i redukuje otpad, bilo smanjenom upotrebom plastike ili prelaskom na napajanje solarnom energijom.

Rezultat svega toga su visoko kvalitetni kupaći kostimi otproni na hlor, napravljeni od italijanskih tkanina koje su istovremeno guste, čvrste i glatke – i takve ostaju godinama. Upravo iz ovog razloga vrijedi insvestirati u Heidi Klein kupaće kostime koji dolaze u bezbroj krojeva sa “dva lica”, što vam omogućava da ih nosite još duže i sprječava da obavljate impulsivne kupovine svake sezone.

Heidi Klein kupaći kostimi vas čekaju u Porto Montenegru

Za slučaj da odsjedate u našem luksuznom odmaralištu, pobrinite se da prošetate do našeg šoping centra gdje vas čeka i Heidi Klein radnja, zajedno sa bezbroj drugih butika visoke mode. 

Svratite i upoznajte se sa Heidi Klein brendom luksuznih kupaćih kostima koji je potragu za ljetnjim dodacima pretvorio u uzbudljivo iskustvo zahvaljujući kome ćete izgledati moderno i samopouzdano, baš kao što svaki strastveni poštovalac mode i treba da izgleda nakon luksuznog šopinga.