PINKO moda – otkrijte italijansku priču o umjetnosti i stilu

PINKO je ime inovativnog i savremenog modnog brenda koji se za svoj uspjeh i unkatne komade odeće i aksesoare u potpunosti može zahvaliti visokokvalitetnim i ručno rađenim italijanskim platnima, kao i originalnosti ali i nosivosti komada.

PINKO modni brend osnovan je u Italiji, kasnih osamdesetih godina proteklog vijeka, iz želje dizajnera Petra Negre i njegove žene Kristine Rubini da stvore jedinstven modni brend koji bi najbolje opisivao ukus smjelih i nezavisnih žena.

I dan danas, sjedište modne kuće se nalazi na istom mjestu kao i nekada, u sjevernom dijelu provincije Parma, u grada Fidenca, ali su se procesu prozvodnje priključile i ćerke osnivača, Sesilija i Katerina, preuzevši posao komunikacija sa javnošću i kreativni sektor, pokrenuvši PINKO – luksuznu modnu kuću sa manje luksuznim cijenama.

PINKO moda je prepoznavanje savremene italijanske kulture

Pinko moda se uvijek izdvajala na tržištu po neobičnoj kreativnosti u kolekcijama i zanimljivoj dozi neiscrpne i nepredvidive ženstevnosti.

Mnoge kampanje prepoznavane su i vođene u duhu široke palete u bojama vartenog zalaska sunca nad divljim predjelima, predstavljajući tako na najbolji način vanvremensku ženstvenost preko nekih od najuticajijih i najlepših žena na svijetu.

PINKO moda je odgovor na svako pitanje i modne potrebe jedne nezavisne, snažne i zavodljive žene, koja je svjesna svoje ženstvenosti i odlučna da je izrazi na brojne načine a jedan od njih je i – smisao za oblačenje.

Dokazana profesionalnost zaslužna za uspjeh brenda PINKO

PINKO kolekcije postale su drugo ime za jedinstvenost, eklekticizam, originalnost i savremeni stil, što su žene širom svijeta prepoznale kao privlačno i zanimljivo. One su dale najveći doprinos proboju brenda i nezadrživom napredovanju modne kuće na tržištu.

Osim toga, za dobar imidž PINKO moda mora da zahvali i saradnjama sa eminentnim fotografima koji su bili podrška mnogih kampanja i učinili PINKO prepoznatljivim brendom u skoro svim kulturama.

Teri Ričardson, Stiven Klajn, Ksavi Gordo i mnogi drugi ugledni fotografi, za objektivom su imali super modele poput Naomi Kempbel, El Mekperson, Karmen Kas, Eva Hercegova, Alesandra Ambrosio, Kejt Bosfort, Sara Sampajo, Barbara Palvin ili Stela Maksvel.

Specijalni projekti brenda odvijali su se nerijetko i pod palicom najzanimljivijih modnih kreatora poput Marka Fasta, Aleksandre Fačineti, Marine Spadofore, Vivijane Volpičele i Nikole Bronjana.

Najbolja ilustracija uspješnosti koju je doživjela PINKO moda jeste visokodinamični pristup kreativnom radu i izuzeznim ljudima koji su sačinili brend.

Kreativnost i otjelotvorenje PINKO žene

Reper žene koja uživa noseći komade koje PINKO moda iznjedri jeste elegantna sofisticirana dama sa modernim pogledom na svijet i ljude oko sebe. PINKO žene uspijevaju da se snađu u svakoj situaciji, bez potrebe da svoje želje podrede bilo čemu. PINKO žene vode zanimljiv i ispunjen život, brz koliko i tempo života.

PINKO žene su kaljene u mnogo iskustava koja su oblikovala njihovu lučnost i karakter. Od poslovnih obaveza, preko prijateljskih i porodičnih veza pa sve do najsitnijeg detalja poput odabira garderobe – PINKO žene su naučile da žive brzo a njihov besprijekoran stil prepoznatljiv je uvijek i svuda.

PINKO moda oblikuje superheroine – a heroinama je neophodna uniforma!

Fashion crafting brand

PINKO modni brend podržava inovacije u stvaranju

Rese kombinovane sa smjelim krojem jakne. Osjećaj koji stvara dodir metalne kopče i kvalitetne, crne kože. Kaubojske čizme, masivni crni kaiš i obavezno – šešir ukobinovan sa izazovnim farmerkama. Inspirisan svim detaljima i oblicima, PINKO moda stvara spontane ekspresije ženstvenosti tamo gdje je niko ne bi pronašao.

PINKO moda je otjelotvorenje ženske snage!

Ličnost je ključ uspjeha, a PINKO modni brend stvara nove pravce, dimenzije i slike o tome šta ličnost treba da predstavlja. Poruka koju PINKO moda želi da pošalje u svijet jeste da ste slobodni da birate ljude, mesto i stvari kroz koje ćete na najbolji način osloboditi svoju suštinu, bez osude ili ustezanja.

PINKO kolekcije su sjajne, nevjerovatne, blještave i – legendarne! Stvorene za rokerske zvijezde za čiji je uspjeh jedino Vegas dovoljno dobro mjesto da proslave.

PINKO moda – logo ptica ljubavi simboliše svaki pol

Početno slovo brenda – P – označava potentnost, moć (Power, eng.) – PINKO je snažan i upadljiv. Monogram brenda predstavlja savršenu fuziju duplog slova “P” i dvije ptičice ljubavi – savršene pratioce naših vjernih kupaca.

Međutim, kada PINKO žene nose neki od komada iz naše kolekcije, taj amblem postaje mnogo moćniji kombinovan sa jedistvenošću osobe koja ga je ponijela. Taj jednostavni “crtež” postaje glamurozni detalj za kojim svaka žena čezne.

Clothes

Ko/Šta je zapravo PINKO moda?

PINKO moda koristi termine seksualnosti i polova naizmjenično, bez prodiranja u suštinske razlike, jer ono što nas po polu čini različitim nije pitanje mode i umjetnosti, ma koliko se neki osjećali suštinski određeni tom podjelom.

Drugačiji, svoji, gej, strejt, transrodni – pitanje borbe za jednakost i ravnopravnost je postala jedno od gorućih pitanja današnjice. Međutim –  stil ne poznaje ograničenja roda, čak ni njegove razlike – stil se konstantno mijenja, unaprjeđuje i uči o svijetu – to ga čini jedinstvenim i prilagodljivim svima nama.

Kao modni pioniri sverodne ravnopravnosti i slobode PINKO moda predstavlja granice pobune i pokret koji može da uspostavi novi svjetski poredak.

PINKO moda je u potrazi za novim rečima, tendovima i licima –  sposobnim da na pravi način progovore o ogrnaičenjima ali i potencijalima vremena u kom živimo. U borbama oko uslovljavanja i ograničavanja polova, PINKO nazire novi, društveno prihvatljiviji svijet.

PINKO moda i njen najvoljeniji član – PINKO torbe

PINKO kolekcije su veoma prepoznatljive u modnom svijetu, ali se vjerovatno najpre prepoznaju po malom, kožnom aksesoaru – torbama. Prevrnuta koža u kojoj je izrađena većina torbe i kaiša oplemenjena je mnoštvom metalnih detalja ali se PINKO torbe najpre prepoznaju po jedinstvenom ablemu na kopči – dvije ptičice ljubavi.

Unutrašnjost PINKO torbe obložena je mekanim mikrofiberom, sa pregradom na šniranje, kožnim zadžepkom i malim logom ptica ljubavi. Praktični, kožni kaiš dugačak je 110cm i završava se zanimljivim metalnim karikama.

Kvalitet i održivost u istraživanjima za PINKO torbe

Kada su se jednom davno sastali PINKO modni brend i američka umetnica Lusija Hefernan, nastala je jedinstvena saradnja isnpirisana ljubavlju prema životu, prirodi i održivijem načinu gledanja na modu i proizvodnju.

Zahvaljujući poznatim slikama Lusije Hefernan i dizajnu Katarine Negre – saradnja posvećena prirodi iznjedrila je specijalne modne komade koji su potpuno po standarima koje PINKO žena cijeni.

Sprecijalna saradnja sa Lusijom Hefernan koncipirana je kao zeleni pokret unutar PINKO industrije, koji i dalje živi svoj život u pokušaju da modu učini održivijom, kako u proizvodnji tako i u promociji. Najpoznatiji proizvod ove saradnje je torba od recikliranih materijala – Puff Love Bag.

Puff (pufnasto, naduveno) izdanje napravljeno je od recikliranog platna upotrijebljenog za stvaranje pufnaste ali sofisticirane siluete PINKO torbe. Uspjehu kolekcije, osim ilustracija Lusije Hernan, doprinijela je i informacija da je inovativno, održivo ali i ekološki prihvatljivo platno dobijeno je reciklažom plastičnih boca.

PINKO moda u Porto Montenegru

Pružamo vam jedistvenu priliku da upoznate PINKO modni brend u luksuznom iskustvu šopinga u Poto Montenegru. Sigurni smo da ćete uz PINKO modni brend uspjeti da nađete komad koji vas opisuje i kroz svoj stil izrazite svoj karakter jer – uz PINKO riječi nisu potrebne!

U Portu možete odabrati jedinstveni komad garderobe iz PINKO kolekcije italijanske trikotaže, predstavljenoj kao jednoj od jedinstvenih stilskih obilježja žene sa izgrađenim i nepogrešivim stilom. PINKO moda omogućena je posjetiocima Porto vilidža kraj luke, u zgradi Elena.

Nadamo se da smo vas ovim tekstom inspirisali da kreirate lični stil kroz luksuzni smještaj na moru, stil života i PINKO modu! PINKO žene uvijek stavljaju svoje potrebe kao prioritetne ali se hvataju u koštac sa problemima – one misle izvan okvira i tako iz dana u dan određuju svoj uspjeh!