Fashion show

Victoria Bekam brend – upoznajte se sa modnim brendom ikone stila

Svi se sjećamo pop ikone devedesetih – Viktorije Bekam, članice planetarno popularne grupe Spice Girls. Svjedočili smo njenom razvoju od slatke djevojke iz komšiluka do sofisticirane dame, žene jednog od najtraženijih neženja tog doba, fudbalera Dejvida Bekama.

Ipak, ne bi bilo pravedno da se ime Viktorije Bekam povezuje samo sa njenim mužem, ova dama ima zavidan modni portfolio i dugu istoriju rada u modnoj industirji. Radila je reviju za Roberto Kavali, i bila zaštitno lice nekih od najpoznatijih modnih brendova na svijetu, kao što su Dolce & Gabbana, Marc Jacobs i Rocawear.

Sve ovo inspirisalo je Viktoriju Bekam da i sama osnuje modnu liniju koja je danas svjetski poznata kao – Viktorija Bekam brend. Njena prva modna linija uspjela je da impresionira kritike i javnost i da joj status sofisticirane estete i ozbiljnog dizajnera, pretendenta da osvoji prijesto zahtjevnog modnog tržišta.

Danas sa sigurnošću znamo da su prve intuicije kritičara bile ispravne, jer je Viktorija uspjela da od svog brenda napravi planetarno popularnu modnu liniju garderobe i aksesoara visoke mode, o kojoj sanjaju žene širom svijeta. U nastavku teksta upoznajte se sa proizvodima i istorijom brenda Viktorije Bekam.

Identitet brenda Viktorije Bekam – glas modernog minimalizma

Lični stil Viktorije Bekam mijenjao se tokom vremena – od kostima koje je nosila kao članica benda pod umjetničkim imenom Poš Spajs, do sofisticiranih poslovnih autfita, koji su dokaz njene neprikosnovene elegancije. Ono što je interesantno jeste da je Viktorija u svim periodima života bila smatrana jednim od najstilizovanijih žena na svijetu.

Viktorija je jednom izjavila za Gardijan da smatra da je njen provokativni stil i tijesna garderoba u mladosti posljedica nesgurnosti, te da je zbog toga godinama težila ka sve opuštenijim kombinacijama, koji naglašavaju eleganciju i prefinjenost nasuprot seksipilu.

Kada je riječ o identitetu brenda Viktorije Bekam, sama Viktorija ga smatra glasom modernog minimalizma, sa jakim osjećajem za sofisticiranost. Identitet brenda je zapravo adaptacija ličnog stila Viktorije Bekam, a modne kolekcije odgovaraju potrebama savremenih žena koje su u potrazi za pažljivo krojenim i smjelim autfitima.

Prva kolekcija koju je Viktorija Bekam lansirala pod istoimenim nazivom svog brenda, bila je kolekcija proljećnih haljina, kojim je započela da kreira svoj zaštitni znak – kroj visokog kvaliteta, koji stoji kao saliven svakom tipu građe.

Fashion show

Modna linija Viktorije Bekam i garderoba pogodna za svaki dan

Danas kolekcije modne linije Viktorije Bekam obuhvataju raznovrsne, brojne komade garderobe i aksesoara, kao što su obuća, torbe, naočare za sunce i garderoba za svaki dan. 

Vremenom, Viktorija Bekam se udružila sa nekoliko drugih poznatih brendova da bi svojim kupcima i ljubiteljima mode obezbijedila najkvalitetniji mogući proizvod.

Modna linija Viktorija Bekam obuhvata ne samo dizajnersku garderobu, već i onu pogodnu za svakodnevno nošenje u različitim prilikama.

Jedna od misija brenda je da omogući ženama da se osjećaju stilizovano i elegantno dok završavaju sve svoje dnevne obaveze, u minimalističkim, smjelim i nosivim kreacijama namijenjenim hrabrim osobama.

Viktorija Bekam brend nudi širok asortiman garderobe od teksasa

Već smo pomenuli da brend Viktorije Bekam oslikava njen lični stil. Imajući to u vidu, ne treba da čudi da je džins i garderoba od teksasa jedan od najpoznatijih i najtraženijih proizvoda ovog brenda. Džins iz kolekcije brenda Viktorije Bekam smatra se visokokvalitetnim proizvodom, koji se lako prilagođava svakom tipu tijela.

U ponudi brenda možete naći sve modele i boje džinsa, od onih sa visokim strukom, mom fit modela i standardnim krojem, izrađenim tako da ponude mogućnost lake nosivosti i kombinovanja, te prilagođavanja različitim stilovima – od svakodnevnog nošenja do opuštenih izlazaka u kafićima i restoranima.

U asortimanu možete naći različite boje džinsa, od isprano plave do tamnog i crnog teksasa, a savršeno se uklapaju sa širokim košuljama – što i jeste jedan od prepoznatljivih autfita same Viktorije Bekam.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim parom džinsa koji će savršeno pristajati vašem tipu tijela i u kojima ćete se istovremeno osjećati stilizovano i komforno – posjetite prodavnicu brenda Viktorije Bekam.

Fashion show

Naočare za sunce – zaštitni znak Viktorije Bekam

Jedna od prvih asocijacija na Viktoriju Bekam mora biti kvalitetan par naočara za sunce, koji su gotovo neizostavni dio njenog autfita! S tim u vezi, ne treba da čudi to što je upravo kolekcija naočara za sunce bila jedna od prvih koja je lansirana pod okriljem brenda Viktorije Bekam.

Linija naočara za sunce brenda Viktorije Bekam uključuje modele od četvrtastih naočara za sunca, klasičnih pilotskih ramova, kao i mačkastih okvira i mnogih drugih.

Kao i svaki drugi dio modne linije Viktorije Bekam, naočare za sunce su u skladu sa sofisticiranim, luksuznim i vanvremenskim komadima, koji kombinuju tradicionalne forme i ramove, sa novim modernim i zabavnim pristupom u izradi.

Bilo da tražite retro model, veliki ili okrugli ram, Viktorija Bekam ponudiće vam opciju garantovanog kvaliteta i uspješne kupovine.

Reebok X VB kolaboracija – dizajnirana i luksuzna sportska garderoba

Skorašnja kolaboracija velikog svjetskog brenda sportske odjeće Reebok i Viktorija Bekam brenda rezultirala je impresivnom kolekcijom, luksuznih komada savršenih za treniranje i aktivnosti na otvorenom. 

Ova kolekcija obuhvata topove, biciklističke helanke, torbe i patike visokog kvaliteta i različitog kolorita, sačinjenih od prijatnih materijala premium kvaliteta. Prepoznatljiva minimalistička estetika Viktorije Bekam i Reebok tehnologija, ujedinili su se kako bi kreirali kolekciju sportske garderobe koja pruža optimalan osjećaj prilikom treninga.

Reebok X VB kolaboracija, dala je kolekciju modernih, minimalističkih komada sportske garderobe pogodne za aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Pronađite Viktorija Bekam brend u Porto Montenegru – luksuznom nautičkom naselju

Prodavnice brenda Viktorije Bekam nisu toliko zastupljene u ovom dijelu Evrope, pa ako ste se zadesili u Porto Montenegru, ne izostavite posjetu ovoj prodavnici.

Ljudi koji posjete Porto Montenegro, privilegovani su u svakom smislu, ne samo da imaju mogućnost kupovine lukuznih brendova, već mogu uživati i u uslugama prestižne marine i ekskluzivnom okruženju.

Viktorija Bekam je 2010. Izjavila za The New York Times: “Mislim da ako nešto radite, treba da ga radite kako treba, u suprotnom nema poente raditi ga uopšte”. Nema sumnje da je uspjela da kroz svoju modnu liniju opravda svoj status, i od svog brenda napravi nešto nesvakidašnje, a u to se možete i uvjeriti ukoliko posjetite luksuzni šoping centar Porto Montenegra!