Yachts in Porto Montenegro Marina

Dugoročni zakup veza

Vezovi u marini na dugoročni zakup

Zakupite vez u Porto Montenegro marini osiguravajući cjelogodišnji vez uz slobodu krstarenja po želji, kao i zaštitu/sigurnost od rastućih cijena veza. Nudimo izbor dugoročnih zakupa, od deset do trideset godina, od kojih je svaki osmišljen da zadovolji potrebe vlasnika, kapetana i posade. Uživajte u plovidbi tokom svih godišnjih doba uz naše ljetnje i zimske pakete veza – idealnu opciju za sve koji žele da maksimalno iskoriste svoje vrijeme na moru. Pored toga istražite i aktuelne specijalne ponude.

Prednosti zakupa veza

Zakupom veza u Porto Montenegru osiguravate udio u budućnosti jednog od najambicioznijih nautičkih projekata na svijetu. Zahvaljujući fleksibilnim uslovima zakupa, vez se može prodati u bilo kom trenutku ili dati u podzakup preko našeg programa zajedničkog iznajmljivanja u marini, pri čemu se 85% prihoda vraća. Saznajte više o naknadama za vez u marini i našim letnjim paketima za vez! 

Povoljnosti zakupa veza

Kada zakupite vez u marini Porto Montenegro sa punom uslugom, otvara Vam se mnoštvo vrijednih povoljnosti. Time dobijate sve prednosti nenadmašne lokacije Porto Montenegra, sa tivatskim aerodromom na pet minuta vožnje, kao i vrhunske usluge i sadržaje naselja u marini, zajedno sa automatskim pristupom Klubu vlasnika. Iznajmljivanje vezova u Porto Montenegru nudi prednosti kao što su fleksibilno trajanje zakupa, isplativost, pristup objektima svjetske klase i živahna zajednica vlasnika jahti u srcu Mediterana.