Berth rental in Porto Montenegro Marina

Dugoročni zakup veza

Dugoročni zakup vezova u Marini

Zakupite vez u Porto Montenegro marini, osiguravajući cjelogodišnji vez uz slobodu krstarenja po želji kao i zaštitu/sigurnost od rastućih cijena veza. Nudimo izbor dugoročnih zakupa, od deset do trideset godina, od kojih je svaki osmišljen tako da zadovolji potrebe vlasnika, kapetana i posade. Saznajte više o samoj proceduri dolaska u marinu i o specijalnim ponudama za cijene vezova – kontaktirajte naš tim i rezervišite mjesto za usidrenje!

Prednost zakupa veza

Zakupom veza u Porto Montenegro marini osiguravate udio u budućnosti jednog od najambicioznijih nautičkih projekata na svijetu. Zahvaljujući fleksibilnim uslovima zakupa, vez možete prodati u bilo kom trenutku ili dati u podzakup preko našeg programa zajedničkog iznajmljivanja (u marini), pri čemu se 85% prihoda vraća.

Povoljnosti zakupa veza

Zakupom veza sa punom uslugom (u Porto Montengro marini), otvara Vam se mnoštvo povoljnosti. (Zakupom) Dobijate sve prednosti nenadmašne lokacije Porto Montenegra, sa tivatkskim aerodromom na samo pet minuta vožnje, zatim vrhunske usluge i sadržaje (nautičkog) naselja (u marini), zajedno s automatskim pristupom klubu vlasnika.